Blogit
Koti asemalla

Syys on juhlien aikaa

Niin se viikonloppu meni taas kuin humpsis vaan.
Oikein pitää miettiä että mitä me edes tehtiin. Ainakin pikkueteistä, se on listoja ja tauluja vailla valmis. Eli pian kuvia, toivottavasti.:)
Mies siivoili pihaa ja varastoja. Kynttilöitä ja uunia poltettiin oikein urakalla.
Lapset innostui Halloweenista. En ole ikinä jaksanu järjestää Halloweenia, turha juhla joka on liian lähellä pikkujouluaikaa. Toisaalta olen pienenä tykännyt hirveästi kauhujutuista, varsinkin vampyyreista. Oli mulla joskus vampyyrisynttäritkin. Tänä vuonna järjestän halloweenit ihan oman perheen kesken. Hankitaan muksuille jotkut pelottavat asut, poltetaan lyhtyjä ja syödään herkkuja. Äiti lupasi kaivaa mulle vanhat kurpitsalyhtynsä ym. Siitä tulee ihan hauskaa, varsinkin muksuille. Ehkä käydään tuttujen oven takana huutelemassa ”karkki vai kepponen” vaikkei se suomessa niin tapana olekaan. Täytyyhän asuja kuitenkin käydä esittelemässä.:)
Niin ja kyllähän meillä pikkujoulujakin kuukauden päästä vietetään. Pistin just kutsut facebookiin, perinteiset pikkujoulut jotka ollaan jo muutamana vuonna järjestetty ja aina ollut tupa täynnä väkeä. Tällä kertaa tavoitteena olisi vain aikuisten pikkujoulut johon kutsuttiin porukkaa noin 30. Kiva nähdä glögin äärellä sellaisiakin ihmisiä joita harvoin näkee.

Vähän syysmasennusta puskee, mutta josko näillä juhlilla saisi piristettyä arkea. Hankittiin myös ystävän kanssa vuosijäsenyys kuntosalille. Pitkään ollut huono omatunto kun ei ole oikein aikaa ollut liikkua,ei aikaa edes ajatella asiaa, eikä varsinkaan motivaatiota. Nyt täytyy jälleen muuttaa tapojaan ja opetella lisäämään se liikunta arkeen. Josko sekin auttaisi tähän väsyneeseen oloon. Tai varmasti auttaa, ja kaverin tuki on myös tärkeää, yksin tästä ei tulisi mitään!

Onko teillä muilla mitään suuria syyssuunnitelmia arkea piristämään? Vietättekö Halloweenia?

-Henna-

Kommentit (7)

 1. Uuden Kuun Emilia

  Halloween ja pikkujoulut? Häh, mä olen nyt aivan totaalisen täysin poissa raiteiltani ja tippunut kaikista aikatauluista. Tuntuu, että tämä syksy menee yhtenä putkena läpi, mutta asialle kai pitäisi tehdä jotain! Tosin missä välissä, missä ja miten. Kaikki on niin kauhean epäselvää. Kun nyt saataisiin muutto alta pois.

  Syysmasis on mun jokavuosinen vitsaus. Jotenkin olen hitaalla aina syksyllä, vaivun apatiaan. Kirkasvalolamppu on kiva kaveri, lumipeite maassa piristäisi kummasti, tuo synkkyys, pimeys ja märkä maa imevät kaiken voiman.

  Syysiloa sinne ja juhlatunnelmia. 🙂

 2. hennaasemalta

  Anna: Kuulostaa hyvältä.:)

  Mervi: Mahtavaa! Munkin pitäisi hakea vähän ideoita netistä kun esim tiimarin sälä oli pelkkää surkeaa sälää…

  Sari: Niinpä. Valohoito olisi ihan parasta hoitoa, mutta toisaalta ei tässä olisi aikaa nyt lähteä. Keväällä ehkä lähdetään ennen ensi kesän remppakiireitä.:)

  Emilia: Heh, voi voi, teillä sielä vasta kiirettä ja hässäkkää riittääkin! Koita nyt ehtiä nauttia siitä masun tyypistäkin ettei aika lennä ihan siivillä!:) mutta ainakin se kaikki teidän kiire ja hässäkkä on ihan hirmu kivaa hässäkkää, remppaa, suunnittelua, vauvan odottelua…:) Kuin uusi elämä joka tavalla!
  Joo mulla kanssa sama. Viime kesänä oikein tunsi miten heräsi koomasta eloon, sitä ennen sitä vaan yritti jotenkin selviytyä. Mä uskon että mun alkanut liikuntainto piristää eniten. Se lumikin olisi kiva, mutta ei liikaa kiitos.:D
  Kiitos samoin.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *