Syreenejä makuuhuoneessa

Me oltiin just pari yötä mökillä, ja palattiin tänään hyvissä ajoin takaisin. Sää meni niin huonoksi että ei sielä jaksanut olla enää yhtään. Onneksi on koko kesä vielä edessä, ja sieläkin aikaa käydä.

Ennen mökille lähtöä keräsin makkariin maljakkoon pari oksaa syreenejä. Olikin kivaa huomata että ne oli vielä täysin hengissä kun tänään palattiin. Lisäksi huoneessa oli huumaavan ihana tuoksu!  Kesässä onkin niin ihanaa kun saa kukat maljakkoon ulkoa ilmaiseksi. Näin huonommalla säällä niistä ehtii nauttiakin kun ei ole ulkona koko aikaa.

Muutoin meillä ei makuuhuoneessa mitään kummempia muutoksia olekaan. Pari ideaa olisi mutta eipä niitä näin kesällä ehkä tulee niinkään toteutettua. Nautitaan nyt ulkoilusta enemmän.

Eipä tässä sen kummempaa tällä kertaa. Nälkäiset pojat odottaa ruokaa, joten sitäpä seuraavaksi sitten. Ensi kerralla laitan vähän mökkikuvia.

-Henna-

Kommentit (7)
 1. naurispelto
  29.5.2016, 10:16

  Kauniit! Minäkin haluaisin laittaa makkariin syreeninoksia, mutta olen sen verran hajuherkkä, että en voi. Vessassa ne sen sijaan on hyvät raikastimena 🙂 Kieloja ja lemmikkejä on myös nyt maljakoissa. On kyllä ihanaa, kun saa pihalta kerättyä kukat sisään.

  1. hennaasemalta
   29.5.2016, 13:52

   Totta, eilen illalla kun menin nukkumaan niin olihan se syreenien tuoksu aika vahva. Hetken harkitsin itsekin että siirrän ne, mutta jätin kuitenkin. Eli ymmärrän hyvin että ne ei hajuherkälle sovi.
   Niin on kyllä, pitäisi vaan vielä jaksaa pitää koti siistinä jotta ne kukat näyttäisikin kauniilta. Meillä kun tuntuu tapahtuvan joku ihme lelu- ja tavararäjähdys täällä joka päivä ja tavaraa on joka paikassa niin että hyvä jos kukkia huomaa. 😀

 2. Kodikasta tunnelmaa! 🙂 Ei sulla muuten sattuisi olemaan yhtään ylimääräisiä vaaleanpunaisen syreenin alkuja? 🙂

  1. hennaasemalta
   29.5.2016, 23:18

   Kiitos! Ei, meillä ei ole ollenkaan vaaleanpunaista… Tuota liilaa löytyy sielä sun täällä ja pikkuisen valkoistakin. En edes muistanut että vaaleanpunaista on, sehän olisikin ihanaa!

   1. Näyttää kuvissa mun silmiin ihan vaaleanpunaiselta nuo! 🙂 Kerrohan, jos löydät jostakin vaaleanpunaisia 🙂 Ne ja valkoiset olisivat ihania <3

    1. hennaasemalta
     1.6.2016, 22:43

     Ai, liiloja ne on kyllä. 😀 Joo kerron. Mun ystävä joka on töissä puutarhapuolella sanoikin että niitä ei olekaan hetkeen näkynyt..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *