Blogit
Koti asemalla

Syksyn sävyjä olohuoneessa

Mä en kyllä ihan kokonaan kesästä vielä suostu luopumaan. Tai kesästä ehkä, mutta uskon että vielä se lämmin syksykin sieltä tulee niin kuin vuosi sitten. Silloin ainakin elokuun lopussakin oli tosi lämpimiä päiviä. Satakoon nyt hetken, mutta kyllä se siitä taas. Itseasiassa nytkin täällä pilkistää aurinko!
Mulle tuli tänään postissa huutonetistä huudettu ihana ruskea vanha viltti, ja siitä inspiroituneena vaihdoin muutenkin vähän syksyn sävyjä olohuoneeseen. Vaikka värikkäät turkoosi, pinkki, ym onkin mun suosikkeja, niin kyllä vähän vaihtelun vuoksi pitää tekstiilejä vaihtaa näin syksyllä. 
Kauhean tummaa tai yksiväristä meille ei tule siltikään, mutta vähän violettia, tummanvihreää ja ruskeaa.

Toki myös lyhtyjä piti kaivaa esiin, vaikka ihan vielä en ole päässyt kynttilöitä polttamaan. Mä menen nykyään niin aikaisin sänkyyn, että ei oikein ehdi vielä kynttilöitä poltella. Jotenkin kaipaan jopa sitäkin että aamulla voi laittaa kynttilät päälle. Alkusyksystä se on vielä ihanaa, ennen kuin iskee se kamala liian pimeä…

Mun vanha nojatuolikin on nyt oikein osuvan värinen tähän kauteen, sekä vanha sivupöytä.

Sienetkin pääsi ikkunalaudalle ja divaanille lampaantalja.

Nyt meillä tuoksuu uunissa karjalanpaisti, Miki odottaa lähtöä kaverin synttäreille ja mä ajattelin tarttua tuohon puulaatikon päällä odottavaan käsityöhön.

-Henna-

Kommentit (9)

 1. Mimme

  Houkuttelevalta näyttää tuo divaani :). Siinä olisi mukava lukea ja neuloa.

  • hennaasemalta

   Siinä mä eniten luen ja neulonkin. 🙂

 2. Helena

  Aivan ihanan näköistä teillä, niin kuin aina. Kyllä sä osaat 🙂 <3

  • hennaasemalta

   Kiitos Helena!:)

 3. Marika Palanuttasiirappiablogspot

  Kodikasta ja kaunista 🙂

 4. Rosita

  Valloittava jalkalamppu. Toivottavasti se toimii tuosta pampulasta vetämällä 🙂

  • hennaasemalta

   Juu, toimii se! Vaikka pampula onkin valitettavasti vähän uudempi kuin itse valaisin, mutta pääasia että toimii. 🙂

 5. Anonyymi

  Olette tehneet niin paljon kaunista sisällä ja ulkona. Uusi aita ja sitä laajasti reunustava mukulakiveys ovat todella hienoja. Voisiko tuon sivun tontista jättää ilman pensasaitaa? Ehkä jokin pensas tai kasviryhmä sisemmälle tonttia sopisi näkösuojaksi. PirjoR

  • hennaasemalta

   Joo toi mukulakiveys oli täysi ylläri, oli jäänyt hoitamattomana kasvillisuuden alle, ja tuli esiin tuossa aitaa tehdessä. Täytyy nyt katsoa miten lopulta tuon sivustan teemme, taustalla oleva puu/pensaikko tms on niin epäsiisti, että sille täytyy tehdä jotain. Harvennamme ja siistimme sitä ainakin ja siirrämme enemmän tielle päin jotta pihaan saa lisätilaa. En tiedä siis tuleeko tuohon pensasaitaa vai muutama syreeni tms, mutta kyllähän siihen näkösuojaa tarvitaan. Katsotaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *