Syksyn sävyjä olohuoneessa

Mä en kyllä ihan kokonaan kesästä vielä suostu luopumaan. Tai kesästä ehkä, mutta uskon että vielä se lämmin syksykin sieltä tulee niin kuin vuosi sitten. Silloin ainakin elokuun lopussakin oli tosi lämpimiä päiviä. Satakoon nyt hetken, mutta kyllä se siitä taas. Itseasiassa nytkin täällä pilkistää aurinko!
Mulle tuli tänään postissa huutonetistä huudettu ihana ruskea vanha viltti, ja siitä inspiroituneena vaihdoin muutenkin vähän syksyn sävyjä olohuoneeseen. Vaikka värikkäät turkoosi, pinkki, ym onkin mun suosikkeja, niin kyllä vähän vaihtelun vuoksi pitää tekstiilejä vaihtaa näin syksyllä. 
Kauhean tummaa tai yksiväristä meille ei tule siltikään, mutta vähän violettia, tummanvihreää ja ruskeaa.

Toki myös lyhtyjä piti kaivaa esiin, vaikka ihan vielä en ole päässyt kynttilöitä polttamaan. Mä menen nykyään niin aikaisin sänkyyn, että ei oikein ehdi vielä kynttilöitä poltella. Jotenkin kaipaan jopa sitäkin että aamulla voi laittaa kynttilät päälle. Alkusyksystä se on vielä ihanaa, ennen kuin iskee se kamala liian pimeä…

Mun vanha nojatuolikin on nyt oikein osuvan värinen tähän kauteen, sekä vanha sivupöytä.

Sienetkin pääsi ikkunalaudalle ja divaanille lampaantalja.

Nyt meillä tuoksuu uunissa karjalanpaisti, Miki odottaa lähtöä kaverin synttäreille ja mä ajattelin tarttua tuohon puulaatikon päällä odottavaan käsityöhön.

-Henna-

Kommentit (9)
 1. Houkuttelevalta näyttää tuo divaani :). Siinä olisi mukava lukea ja neuloa.

  1. hennaasemalta
   30.8.2014, 18:29

   Siinä mä eniten luen ja neulonkin. 🙂

 2. Aivan ihanan näköistä teillä, niin kuin aina. Kyllä sä osaat 🙂 <3

  1. hennaasemalta
   30.8.2014, 18:29

   Kiitos Helena!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *