Syksyn sävyjä ja arvonta Habitareen

Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus/ Habitare

Mulla on tänään vapaapäivä, ja tarkoituksena kaivaa vähän syksyn sävyjä esiin. Pyykkikone hurisee taustalla tauotta, ja samalla kaivelen vanhoja ruskeita sisustustyynyjä esiin. Toivon ehtiväni myös illalla kanerva- ja kukkasipuliostoksille, niin saisin ainakin kasvihuoneen ja vähän muutenkin pihaa siistittyä viikonlopun aikana.

Mä tykkään kyllä syksystä tosi paljon, siis tästä vaiheesta kun ei ole vielä liian pimeää. Sitten kun se pimeys iskee loka-marraskuussa, sitten ei ole enää niin kivaa… Mutta turha miettiä sitä vielä. Onneksi elokuu oli vielä niin lämmin, että siitä sai imettyä energiaa. Olin jo vähän toivonutkin että säät viilenee, mutta nyt kun ne viileni, aavistuksen hirvittää myös. Se kun tarkoittaa aina sitä, että sisälläkin palellaan. Uni tulee kyllä hyvin heti kun vähän viileni, se on ihanaa! Täytyykin muistaa varata myös nuohooja…

Syksyn sisustustunnelmiin pääsee kunnolla ensi viikolla kiinni, kun Helsingin messukeskuksessa alkaa Habitaremessut. Habitare on Suomen suurin sisustus-, huonekalu-, ja designtapahtuma.

Habitare on tänä vuonna siis messukeskuksessa 11-15.9. Olen itse menossa sinne perjantaina fiilistelemään.

Lisäksi sain teille arvottavaksi kaksi lippua Habitareen! Kommentoi tähän alle, tai facebookiin/instagramiin jotakin, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 8.9 klo 18 asti. Lähetän voittajalle liput sähköisesti.

Onnea arvontaan, ja nähdään kenties Habitaressa!

-Henna-

sisustus olohuone
Kommentit (20)
  1. Pesuhuone ja wc suorastaan huutavat remonttia, ja kovasti kaipailisin uusia ideoita Habitaresta. Siispä mukana arvonnassa!

  2. Haluan mennä ihastelemaan Habitare messuille uusia sisustus ideoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *