Syksyä pihaan

Mä tykkään jotenkin ihan hirveästi syksyn kukkien istuttamisesta. Kun sää on kirpeän raikas, saa heittää kuolleet kesäkukat pois ja istuttaa ihanan värisiä syyskasveja ruukkuihin, ja ripotella lyhtyjä sinne tänne. 

No, tänään se sää oli kyllä kesäisen kuuma ja aurinkoinen mutta silti oli mukavaa puuhaa siistiä kuistia ja laittaa koristekaali ja kanervat esille.

Ainoastaan pelargonit sai jäädä vielä isoon koriin ruokapöydän viereen, muut kukat olikin melko kuolleet. Jotenkin tekisi vielä mieli ostaa muutama syyskukka lisää, vaikka mulla muuten olikin melko vähän kukkia ruukuissa tänä vuonna.

Toivottavasti uusi oliivipuuni pärjäisi tämän talven läpi, edellinen kuivui täysin… Koskahan sitä muistaisi kastella kukkia ennen kuin ne nuupahtaa?

Tänne ei muutoin kuulu kummempaa. Mies on ollut aitaa rakentamassa ja näillä keleillä talon maalauskin on hiukan edennyt vielä. 
Mä itse elän raskaudessa viimeisiä viikkoja, ja koitan pikkuhiljaa rauhoittua. Poika pyörii edelleen mahassa, joten jooga ja muut keinot on otettava nyt viimeistään käyttöön. Ensi viikolla pääsen ystävien lahjoittamaan rentouttavaan kauneushoitoon.
Sitä ennen kuitenkin vielä yksi järjestely, pidämme pienet rapujuhlat lauantaina. Rentoa yhdessäoloa ja ruokailua hyvässä seurassa. Meillä kun tämän jälkeen ei varmaan ihan heti järjestetä kummempia juhlia, taitaa jäädä pikkujoulutkin väliin tänä vuonna. Ristiäisten järkkäily joulukuun tienoilla on jo riittävästi. 
Ihanaa, viikonloppu edessä, toivottavasti kauniit säät jatkuu.
-Henna-
Kommentit (4)
 1. Puutalon elämää
  11.9.2014, 19:45

  Kaunista ja kylläpäs me saamme nauttia ihanista syysilmoista vaikka tänään tosiaan oli todella kesäinen päivä!

  Hei sattuisitko muistamaan millä olet maalannut tuon pinnatuolin mikä näkyy tuossa sinun blogikuvassa ylhäällä? Tyttö haluaa lisää turkoosia/vaaleansinistä huoneeseen ja kun sinne on tulossa yhdelle seinälle tuota kirsikkapuu tapettia niin katsoin vaan, että tuo sävy sopii todella hyvin tapetinkin kanssa! Toivottavasti olisi sävy tallessa 🙂

  Ihanaa syksyä sinne teille!

  1. hennaasemalta
   11.9.2014, 19:49

   Kiitos!
   Valitettavasti mulla ei ole sitä sävyä nyt, kaikki maalipurkit on remontin takia levällään ympäri taloa, ja turkooseja maalejakin mulla on montaa eri sävyä, niin ei oikein onnistu nyt purkin löytyminen…:/ Jospa otat palan tapettia mukaan maalikauppaan ja mallailet mikä vaalea turkoosi siihen kävisi?

  2. Puutalon elämää
   14.9.2014, 19:35

   Kiitos vastauksesta 🙂 Naapurissa sattuikin olemaan viikonloppuna tuolin maalaus käynnissä ja siinähän se passeli sävy löytyi, joten ei kun maalikauppaan 😀

 2. Sike - HOUSEkoti
  14.9.2014, 12:01

  Ihana tämä teidän koti. Tykkään kovasti tyylistäsi laittaa kotiasi. Pirteää ja kaunista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *