Blogit
Koti asemalla

Sitäsuntätä

Mä olen viime aikoina sisustellut makuuhuonetta. Mua on koko tämän ajan, kun tässä ollaan asuttu, ollut fiilis että makuuhuone ei ole yhtään viihtyisä. Jotenkin sielä on ikävä tunnelma, enkä ole sielä juuri muuta kuin nukkunut ja meikannut. Tiedättekö tunteen kun huone ei jotenkin tunnu kotoisalta, että joku pieni asia tekee sen fiiliksen mutta ei tiedä että mikä. Makuuhuoneessahan ei sinänsä vietetä aikaa, mutta silti haluaisin että huone on sellainen että sinne on mukava illalla mennä lukemaan ja siitä nukkumaan.
Nyt pienillä muutoksilla makkari on mukavampi ja kotoisa. Tietty tärkein oli se että saimme joulukuussa huoneen patterin vihdoin toimimaan ja huoneessa ei enää palele. Lisäksi vaihdoin petaustyyliä, päiväpeitto sai lähteä, lakanoissa suosin vaaleaa, yöpöydille leikkokukkia ja kynttilä. Voi, nyt voisin pötkötellä tuolla päivän.:)
Mikin huonettakin muokkailimme tänään. Miki sai joululahjaksi salama-autonmallisen cd-soittimen. Muutimme järjestystä jotta auton johto ylettyy hyllyltä seinään. Uusi järjestys toimii nyt paljon paremmin. Hassua miten pienillä ja ilmaisilla muutoksilla saa paljon aikaan! Nyt pääsee poika joraamaan omassa huoneessa Ipanapan ja Hevisauruksen tahtiin.:)

Kiva kun viikonloppu on vähän pidempi, ja toisen puolen, ei niin pienet eikä niin ilmaisetkaan muutokset voivat jatkua. Kävimme tänään Ikeassa palauttamassa keittiön tasot, uusia emme saaneet tilalle, koska ne tietenkin olivat loppu toistaiseksi. Onneksi niillä ei ole kiire, joten katsotaan sitten myöhemmin.

Ihan pian tulee muuten vuosi täyteen tätä blogia. Vai olisiko jopa jo nyt se vuosi mennyt, en muista tarkkaan koska postasin ekan kerran. Oli kyllä niin kiireistä aikaa tuo alkuvuosi viime vuonna että olin aivan sekaisin ajankulusta, koska tapahtui mitäkin. Luojan kiitos emme ole enää siinä vaiheessa tämän talon kanssa, se oli meinaan aikas rankkaa aikaa…

Tämäkin vuosi tulee olemaan rankka ulkomaalauksineen ym, mutta ainakin meillä on nyt tässä viihtyisä koti missä väliaikaisesti asua. Vuosi sitten oli vaan seinät, katto, likaa ja työtä loputtomiin.

Huomenna leffaan, kunnes työt taas jatkuu.:)

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Missä ne kuvat on-ne vissiin unohtui-mukavia hetkiä siellä makkarissa.
  terkkuja titi

 2. Sanna

  Hei kiitos tosi mielenkiintoisesta blogista! Oon seurannut tätä melkein sen alusta lähtien ja saanut jo paljon ideoita omaa kotia varten, vaikka meidän koti aika erilainen tulee olemaankin:-)

 3. hennaasemalta

  Titi: Aina ei jaksa kuvata, enkä mä tykkää kuvata koko huonetta, varsinkaan näillä pimeyksillä…:(

  Sanna: Voi kiitos, olipa kivasti kirjoitettu!:) Tulin niin hyvälle mielelle tästä.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *