Sisustushaaveita

Tällaisella intohimoisella sisustajalla on aina joku sisustushaave. Täällä olen kertoillut niistä ennenkin, ja nyt olisi taas parin haaveen vuoro.

Nro 1 on sohvapöytä.

Mä olen täydellistä sohvapöytää etsinyt koko sen ajan kun tässä ollaan asuttu. Aiemmin haaveilin pyöreästä pöydästä, tai kahdesta eri kokoisesta. Nyt niitä tuntuu kuitenkin olevan niin monessa paikkaa, blogeissa ym että en oikeastaan enää halua. Mulla menee vähän maku jos kaikkialla näkyy joku tietty juttu. Toki seuraan muotia, mutta sitten kuitenkin tykkään hakea ne omat jutut.
Pyöreän pöydän sijaan mä haluaisin puisen pöydän jossa olisi kauniit ja koristeelliset sorvatut jalat ja lankuista taso. Maalaisin sen kalkkimaaleilla kuluneeksi. Esimerkiksi mustaksi. Sopisi hyvin sohvan kanssa jossa on mustat sorvatut jalat. Sekä olisi sitä ranskalaista tyyliä jota tänne toivoisin lisää.

Jalat saisi olla todella näyttävät, isot pyöreät muodot sorvattuna jne. En vaan todella tiedä mistä sellaisen saan ellen lähde Ranskaan pakun kanssa. Yritin sanoa Samille että alkaisi sorvaamaan. Jostain syystä se vain tuhahti mulle, heh. Katsoin että netissä myydään erikseen sorvattuja jalkoja, vielä kohtuuhintaan. Ne on vaan aika tylsiä, ei isoja palloja. Enkä tiedä ovatko kuitenkin ruokapöydille tms. Täytyisi varmaan teettää, mutta maksaa varmaan hirveästi. Jatkan siis etsintöjä. Ehkä se täydellinen yksilö joskus jostain löytyy, tai sitten keksin taas jotain uutta.

Nro 2 aulaan vanha puinen vaatekaappi

Tämä on haave jonka olen varmaan tuhat kertaa maininnut täällä. Aulahan ei ole vielä valmis joten tällä haaveella ei ole onneksi kiire vieläkään. Se nimittäin maksaa paljon, ei löydy joka kaupasta ja on hankala saada kotiin. Sitten kun sen aika tulee, se saisi olla puun värinen, suht koristeellinen mutta ei liikaa ja sisälle saisi takkeja henkareihin roikkumaan.
Meidän aula on jatkuvassa kaaoksessa, ja mä niin odotan että sen vielä saisi kuntoon. Sellaiseksi että siinä mahtuu rauhassa pukeutumaan ja vaatteet on sielä järkevissä paikoissa. Onneksi se aularemppa on meillä menossa, todella hitaasti kylläkin.

Nro 3: Sivutaso  keittiöön jääkaapin viereen.

Sami on luvannut tehdä mulle keittiöön erillisen tason mm. kahvinkeittimille. En ole löytänyt täydellistä yksilöä kaupasta ja tiedän että Sami osaa tehdä sellaisen kuin haluan. Tässä isoin ongelma on se ajanpuute. Toki puutavara myös maksaa mutta ne laudat ym pitäisi etsiä, kuljettaa kotiin ja suunnitella ja rakentaa koko juttu.
Taso olisi puinen, isot pyörät alla. Öljytty puutaso, paksut jalat, jotka maalaan kalkkimaaleilla kuluneiksi. Alla taso johon saan isommat kodinkoneet tms.

Näiden isojen juttujen lisäksi katselin just että kaipaisin keittiön pöydän päälle uudet valaisimet. Lisäksi haluaisin vaihtaa keittiönpöydän puiseen pöytään. Uusista matoista esim keittiössä haaveilen. Toivoisin myös että loput listat saataisiin paikalleen.

Tällaisia haaveita tällä kertaa. Saa nähdä mitkä niistä toteutuu ja koska.

-Henna-

Kuvien linkit täältä ja täältä.

Kommentit (6)
 1. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
  21.9.2015, 05:32

  Ihania haaveita 🙂 Minä haaveilen tuollaisesta ensimmäisen kuvan puusohvasta olohuoneeseen. Mutta. Tilanpuute. Olen todennut, ettei neliöt riitä millään kaikille ihanille huonekaluille mitä haluaisin omistaa 😀

  1. hennaasemalta
   21.9.2015, 18:56

   No minäkin kyllä! Tosin keittiöön. Tai monet kerrat olen tuollaista etsinyt huutonetistä ym ja pari kertaa meinannut ostaakin mutta sitten olen miettinyt että haluanko sittenkään vai onko irralliset tuolit kuitenkin helpommat. Ehkä joskus, olisihan tuollainen ihana. ja taas olisi jossain paikka mihin pitäisi hankkia iso pino ihania tyynyjä. 😀

 2. Kannattaa kysellä tuota teettämistä, saatat yllättyä ettei se niin kamalan kallista aina olekaan.

  Liia

  1. hennaasemalta
   21.9.2015, 18:57

   No se on kyllä totta. Kysyminenhän ei edes maksa mitään. 🙂 Täytyy vähän ajan kanssa selvitellä jossain kohtaa että missä tuollaisia tehtäisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *