Blogit
Koti asemalla

Sisustushaaveissa valaisin

Mathieu Challièresin La Volière-valaisin. Mun vuosien haave pyörii edelleen mun mielessä ja haaveissa. 
Törmäsin kyseiseen valaisimeen muutama vuosi sitten, oiskohan ollut Glorian koti-lehdessä. Taisi olla tämä sama kuva vielä kuin yllä. Heti piti googletella mikä se on. Mielettömän ihana ranskalainen valaisin, mutta kallis. 
Tammikuussa Ruotsinreissulla törmäsin tähän ekaa kertaa ihan livenä, ja voi että, mä olisin voinut tuijotella sitä ikuisuuden sielä kaupassa! Pariisinreissulla mulla oli kanssa ajatuksena etsiä tämä käsiini, mutta en todellakaan ehtinyt. 
Tuo olisi ihan täydellinen meidän olohuoneeseen kun meillä on korkea katto ja tämä on iso. Kaipaa mun mielestä just korkean katon, ja vanhan talon. 

Koska näin äitiyslomalaisena ei todellakaan ole varaa tällaisiin, niin olen aloittanut hiljalleen kirppistelyn. Laitan vanhaa tavaraa myyntiin, ja kerään niillä rahoilla rahat valaisimeen ja uuteen olohuoneen sohvaan. Voi olla että siinä menee niin kauan aikaa että olen töissä taas, mutta tuskin tämä haave katoaa, joten aikaa on. Katsotaan nyt miten hyvin saan myytyä tavaroita. Vähän meillä on suunnitelmissa pihakirppisprojektiakin tuossa keväämmällä.

Sarjan pöytä-, jalka- ym valaisimet on kanssa kauniita mutta mulla on kiikarissa just tuo keskikokoinen kattovalaisin mikä ekoissa kuvissa. Se on muistaakseni noin reilu 60 cm leveä ja reilu 30 cm korkea.

Sisko haaveilee merkkilaukusta, muut naiset varmaan jostain korkokengistä ja minä lintuhäkkilampusta.

-Henna-

Kommentit (13)

 1. Anonyymi

  Rappausverkko on juuri tuollaista nelikulmaisella reijällä olevaa verkkoa. Sitten paukkupullo maalia, ohutta rautalankaa ja iso led polttimo lampun kantaan ja voi kiinnitellä sitten kaikenlaisia koristeita verkkoon. Tai kalamiehen olohuoneeseen katiska kattoon odottamaan seuraavan kesän kalareissuja.
  Oletko muuten seuranut yle areenasta pieni keittiö pariisissa ohjelmaa.
  Mites kissojen kissanpäivät jatkuva.
  Timo

  • hennaasemalta

   Joo hyviä ideoita! Kyllähän sitä voisi kehitellä vaikka mitä jos tekisi itse. Siihen voisi myös laittaa perhosia lintujen sijaan, tulisi kaunis!
   En ole, kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiitos vinkistä!
   Mulla on tarkoitus laittaa lähiaikoina tänne eläinten kuulumisia, ovat olleet nyt niin harvinaisen vähän blogissa esillä. Hyvää niille kuuluu, Oskunkin matoille pissimiset loppuivat, ihan vain lisäämällä pojille yksi vessa tänne lisää…

 2. Anonyymi

  Kiitos vinkistä nettisivulle missä lamppu, eihän tuo reilu parisataa ole paha, mutta se ei tainnut olla koko lampun hinta, alla oli jokin lisähintavalikko mistä en tajunnut mitään… mutta eniten mietityttää nuo ulkomaiset nettikaupat, uskaltaako niistä tilata mitään?

  • hennaasemalta

   Aa, se tarkoittaa siis että riippuen minkä lampun ottaa. Siis se edullisin oli sen parisataa, olisko ollut yksi pöytälampuista. Sitten jos ottaa toisen valaisimen, niin siihen tulee lisähintaa jne. Jos klikkailee sitä valikkoa niin näkee mikä lamppu minkäkin hintainen. Vaikea selittää. Tuo pöytälamppu joka tässä mun postauksessa on, maksaa tuolla 320€ (se on tuo Tambour) mutta niitä kandee tosiaan googletella.
   Mä olen monesti tilannut ulkomailta ja ikinä ei ole ollut ongelmia. Monessa liikkeessä toimitus on yllättävän nopea. Toki kaikki ei toimita suomeen, eli sekin pitää selvittää ja esim jenkeistä tilatessa täytyy maksaa myös tullimaksut…
   Voit laittaa mulle myös sähköpostia jos tarvitset lisätietoa, mä voin yrittää tarkemmin neuvoa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *