Sisustushaaveissa valaisin

Mathieu Challièresin La Volière-valaisin. Mun vuosien haave pyörii edelleen mun mielessä ja haaveissa. 
Törmäsin kyseiseen valaisimeen muutama vuosi sitten, oiskohan ollut Glorian koti-lehdessä. Taisi olla tämä sama kuva vielä kuin yllä. Heti piti googletella mikä se on. Mielettömän ihana ranskalainen valaisin, mutta kallis. 
Tammikuussa Ruotsinreissulla törmäsin tähän ekaa kertaa ihan livenä, ja voi että, mä olisin voinut tuijotella sitä ikuisuuden sielä kaupassa! Pariisinreissulla mulla oli kanssa ajatuksena etsiä tämä käsiini, mutta en todellakaan ehtinyt. 
Tuo olisi ihan täydellinen meidän olohuoneeseen kun meillä on korkea katto ja tämä on iso. Kaipaa mun mielestä just korkean katon, ja vanhan talon. 

Koska näin äitiyslomalaisena ei todellakaan ole varaa tällaisiin, niin olen aloittanut hiljalleen kirppistelyn. Laitan vanhaa tavaraa myyntiin, ja kerään niillä rahoilla rahat valaisimeen ja uuteen olohuoneen sohvaan. Voi olla että siinä menee niin kauan aikaa että olen töissä taas, mutta tuskin tämä haave katoaa, joten aikaa on. Katsotaan nyt miten hyvin saan myytyä tavaroita. Vähän meillä on suunnitelmissa pihakirppisprojektiakin tuossa keväämmällä.

Sarjan pöytä-, jalka- ym valaisimet on kanssa kauniita mutta mulla on kiikarissa just tuo keskikokoinen kattovalaisin mikä ekoissa kuvissa. Se on muistaakseni noin reilu 60 cm leveä ja reilu 30 cm korkea.

Sisko haaveilee merkkilaukusta, muut naiset varmaan jostain korkokengistä ja minä lintuhäkkilampusta.

-Henna-

Kommentit (13)
 1. Kaunis ja erikoinen lamppu:)

 2. Voi että onpa kaunis valaisin! Mulla tuli tosin heti mieleen, että tekisin tuollaisen itse 🙂 matskuina vanha varjostimenranka, häkkiverkkoa, spraymaalia ja piuhoja ja valonlähteitä on vaikka minkälaisia… äitini on kerännyt yhteen lamppuun tuollaisia erivärisiä lintuja vähän samaan tyyliin! Oikeastaan noin iso saattaisi olla vaikea toteuttaa, mutta ehkä pienempi esimerkiksi minun olohuoneeseeni.. :p olipas inspiroivaa, kiitos tästä 😀

  1. hennaasemalta
   28.2.2015, 19:53

   Kiva jos inspiroiduit! ja tuuhan näyttää kuva jos sen toteutat! 🙂
   Tuolla facebookin puolella kommentoitiin kanssa heti että tuollaisenhan voisi tehdä itsekin, vaikka katiskasta! Hyvä idea sekin.
   Itse en tätä tekisi, tää kuuluu niihin harvoihin juttuihin joita haluan niin paljon että haluan tuon alkuperäisen. Monessa jutussa säästän ja ostan edullisemman version mutta tää on sitä designia mihin voin panostaa, koska tykkään niin lujaa, niinkuin esim Eamesin tuolit.
   Pinterestissä on muuten lisää vinkkejä miten tehdä lintuhäkeistä valaisimia tai tehdä vastaavia kuin tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *