Blogit
Koti asemalla

Sisälaukku

Tällä kertaa taas vähän laukkuasiaa, vinkkinä varsinkin naisille.
Mä kirjoittelin viime kesänä hoitolaukuista täällä. Nyt mulla on vauvan myötä ollut hoitolaukku ahkerassa käytössä ja muut laukut jääneet vähän vähemmälle käytölle hetkeksi. Mikä on sinänsä harmi, koska mä tykkään erilaisista laukuista. Lisäksi mulla kävi tuossa loppuvuonna kivasti, kun sain laukkuuni kätevän Insjön bag in bag-sisälaukun. No, onneksi sisälaukku toimii myös hoitolaukussa!
Bag in bag on siis nimensä mukaisesti laukku toisen laukun sisällä. Se on pikkuinen laukku jossa on paljon taskuja kaikelle, mukana kulkevalle pikkutavaralle, ja joka on helppo siirtää laukusta toiseen.
Mä tosiaan olen niitä naisia jolla on monta laukkua joita vaihtelen tilanteen ja asun mukaan. Usein käykin niin, että kun oon jossain, se huulirasva, käsivoide jne on just siinä toisessa, kotiin jääneessä laukussa. Lisäksi mun laukuissa ei ole kuin ehkä yksi tasku ja kamppeet on epämääräisesti sekaisin ison laukun pohjalla, eikä siis mitään löydy laukusta kun kiireessä kaivaa laukkua vaikka kassajonossa.
Sisälaukku on oikeasti pelastus. Kuten yläkuvassa näkyy, mun uusimmassa nahkalaukussa ei ole yhtään taskua. Laukku on täynnä tavaraa, avaimet, käsityö, kirja, lasit, särkylääkkeet, voiteet, huulipunat, puhelin… Eikä mitään löydy kun tarvii, vaan paniikki iskee joka välissä kun luulen lompakon tai puhelimen kadonneen. Saatikka että langat sotkeutuu tohon sekamelskaan. Nyt mun laukku näyttää tuolta kuin jälkeen-kuvassa. Huomattavasti selkeämpää. Pikkusälä Insjön kassissa, kaikki omissa taskuissaan selkeästi näkyvillä, kirja ja käsityö vain erikseen. 

 Hoitolaukussakin tämä toimii, vaikka siinä on itsessään tosi paljon taskuja myös. Aiemmin taskut ei kuitenkaan auttaneet siihen että jos otinkin välillä toisen kassin. Mun täytyi ennen joka ikinen esine siirtää taskuistaan toiseen laukkuun. Nyt mulla on pikkutavarat Insjön laukussa hoitolaukun sisällä, ja siirrän vain sen toiseen laukkuun jos lähden ilman Nestoria johonkin. Taikka jos en kauppaan tms tarvitse vaippoja ja hoitotarvikkeita. Nappaan vaan hoitolaukusta pelkästään tuon sisälaukun mukaan. Tuo toimii siis itsessäänkin laukkuna.
Näitä löytyy eri koossa, myös pienempiä ja toki tämäkin menee suht pieneen laukkuun. Eihän sinne välttämättä tämän lisäksi muuta tarvitsekaan mahtua.
Helpottaa huomattavasti tällaisen koko omaisuuttaan mukana kantavan naisen elämää tämä!

Mulla on nyt teillekin tarjouskuponki Insjön nettipuotiin. Koodilla HEPO1 saat Insjön nettipuodista oman kassisi ilman kuljetusmaksuja ja tuo koodi on voimassa tämän tammikuun loppuun asti.

Ihanat kelit ovat meitä hellineet. Mä kuitenkin olin tänään sisällä ja pakkasin joulun taas varastoon sekä muutenkin siivoilin kotia. Koko päivän häärännyt mutta silti vielä paljon tehtävää. Mun huonekin odottaa edelleen kuvaamista tänne blogiin. Tosin siellä on taas pieni väliaikainen kaaos, kun mies laatoittaa ja putkittaa mulle pesuallasta huoneeseen sekä asentaa pöytäkonetta. Kiva kuitenkin kun asiat etenee!

-Henna-

*sponsoroitu

Kommentit (5)

 1. Sari

  Mulla on tällä hetkellä käytössä sellainen pikkuinen pussukka, jossa säilytän avaimia, huulirasvaa, lääkkeitä yms. Nyt aloinkin miettiä olisiko tuollainen isompi parempi, kun siihen saisi myös lompakon ja kännykän. Toisaalta olen hirmu huono vaihtelemaan laukkuja, vaikka niitä löytyy aikamoinen määrä. 😀

  • hennaasemalta

   Joo mullakin on ollut erilaisia pussukoita, mut niissäkin on se ettei oo taskuja ja kamppeet kuitenkin sekaisin pussin pohjalla. 😀

 2. Anonyymi

  Hei! Ihaileen tuon yläkuvassa olevan peilipöydän tuolin väriä. Saisinko värikoodin? 🙂 Sinulla on ihana blogi. Käyn ihailemassa kuvia ja kodin tunnelmaa. Onnea vauvan syntymän johdosta ja iloista kevään odotusta!

  • hennaasemalta

   Voi vitsi, mä en oo yhtään varma missä se maalipurkki on jotta näkisin… Jos huomenna muistan niin yritän katsoa. 🙂

   Kiitos paljon!:)

 3. -A-

  Minulla on ollut jo vuosia V.I.B. – merkkinen (very important bag :)) ja on täysin samanlainen pikkutavaroiden, 'sälän säilöjä' kuin tuo sinun mainitsemasi. Todella kätevä kapistus! (varsinkin naisille …)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *