Sinistä olohuoneessa

Blogissa ja kaikkialla muuallakin somessa on ollut nyt vähän hiljaista mun osalta, olen nimittäin sairastellut tämän viikon. Maanantaina piti kirjoittaa tiistain remppa-postauskin, mutta illalla nousi yhtäkkiä kova kuume, enkä kyennyt kuin nukkua. Siitä lähtien viikko onkin mennyt enemmän tai vähemmän ”jyrän alle jäänyt”-olon kanssa.

Mä onneksi olen selvinnyt koko talven muutoin suht terveenä. Koska tosiasia on se, että sairas äiti ja vilkas 2-vuotias ei sovi yhteen. Välillä kadehdin sitä, että lapset jaksaa kipeenäkin viipeltää menemään, itse kun ei jaksa edes ajatella. Toivon nyt että tämä oli sitten tässä ja voin vihdoin sisäistää sen tosi asian että nyt on maaliskuu! Kevät tulee, ihanaa! Mulla se keväinen energisyys talvihorkan jälkeen alkaa tässä helmi-maaliskuun taitteessa, mutta nyt sitä saa vähän odotella. Toisaalta, sairastelun jälkeen jaksaa arvostaa terveyttä niiiiin paljon, että jo pelkästään tervehtymisestä saa energiaa. Odotan jo niin kävelylenkkejä kuivalla asfaltilla ja illan joogahetkiä. Minä, joka en ole mikään urheilullinen ihminen. Joogasta mun onkin pitänyt monesti kirjoittaa kun olen siihen pitkästä aikaa hurahtanut. Laitankin siitä vielä erillisen postauksen, ja vinkin, myöhemmin tänne.

Päivän kuvat ja oikeastaan se pääaihe, on sininen. Eikä todellakaan mikään hempeä vauvansininen, vaan upean tumman leiskuvan sininen. Kirjoittelin tuossa viime viikolla aiemmista sisustustyyleistäni. Kerroin että lapsena mulla oli ihan sininen huone, ja se tosiaan oli tällainen tumman sininen. Maalasin kaikki kalusteet tumman siniseksi ym. Voi apua….. No, taisin saada siitä tarpeekseni silloin, koska nyt taitaa olla eka kerta sen jälkeen kun tumman sininen on taas takaisin. No pihalla olen kyllä merimiehen sinistä käyttänyt ja mökillä sitä sinistä riittää. Se on kuitenkin eri asia kuin kotona.

Ihastuin kovasti näihin H&M homen sinisiin tyynyihin. Erivärisiä samettityynyjä olen käyttänyt jo tovin, ne sopii niin hyvin tuohon sohvaan. Nyt vuorossa sitten tummansiniset. Vastapäisellä sohvallahan meillä onkin sitten valkoisia ja vihreitä tyynyjä, sinistä kun ei riitä kaikkialle. Sitäpaitsi liika on liikaa yhtä väriä.

Luulen että menen kesänkin läpi noilla sinisillä tyynyillä. Kesäisyyttähän siihen saa sitten lisättyä vaikka parilla pinkillä tai kirkkaan keltaisella tyynyllä. Tai siis pinkkiä JA keltaisia, en nyt kuitenkaan ihan Ruotsin sini-keltaisesta väriyhdistelmästä välitä. Ruotsista puheenollen, takaisin Suomeen. Siniset värithän on Suomessa tänä vuonna erityisesti SE juttu, Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi, joten hyvä näin.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *