Blogit
Koti asemalla

Sinisiä/pinkkejä/turkooseja tyynyjä!

 Varmaan moni on huomannut että mä tykkään tyynyistä. Tykkään tehdä niitä, tykkään omistaa niitä ja niitä pitää olla PALJON!

Tilasin henkkamaukalta uuden setin tyynyjä, koska sielä on ihan parhaat tyynyt! Kivan näköisiä tyynyjä, halpoja ja sisätyynyt on oikeasti hyviä.
Olohuone sai siis kesälookin. H&M:n ne sellaiset ”säkkikangastyynyt” sai väistyä kesäksi. Ne mitä on joka blogissa.:D Jossain H&M:n kuvastossa oli sohva aivan täynnä erivärisiä tyynyjä, ja siitä innostuin. Ei tästä nyt ihan sitä tullut, mutta väriä kuitenkin.
En ihan ole tyytyväinen lopputulokseen, tuli vähän tylsä…Täytyy etsiä joku kiva kuviotyyny joukkoon myös.

 Voi miten kivaa olisi jos jaksaisi ja ehtisi päällystää nuo selkätyynyt erivärein!!:) Ei vaan ehdi….

Tykkään myös tosi paljon sinivalkoisesta meriaiheisesta tyylistä. Harmittelin ettei meille sovi mihinkään huoneeseen nuo värit.

Kunnes keksin että mullahan on hei piha! Joten kunhan tuo aurinko taas paistaa, nämä pääsevät pihalle!:)

Masentunut fiilis muuten vähän jatkuu, oli taas aika rankka päivä lasten kanssa ja lisäksi vähän flunssainen olo…Kummasti tuo kodinlaitto ja tyynyjen mallaus kyllä piristi oloa.:)

-Henna-

Ps. Tuo sohvalla oleva kassi on muuten kanssa kyseisestä liikkeestä. Muistan nuo muoviset verkkokassit, tai mitä lie, lapsuudesta! Ihan superhauskaa että niitä saa taas!:)

Kommentit (8)

 1. Sippe

  Ihania kuvia taas, kyllä teillä on jo nättiä siellä pienemmällä puolella. Nauttikaa siitä ja kyllä te vielä sen toisenkin puolen saatte rempattua – aikanaan!

  Haluan toivottaa sulle tsemppiä. Minusta on tosi ymmärrettävää, että olet vähän masentuneena ja että elät nyt tosi rankkoja aikoja. Jo pelkästään muutto on iso stressitekijä, itse olin aikanaan melkein vuoden masentunut yhden muuton jälkeen jostain syystä. Sitten vielä tuo työsi: tytöthän ovat aivan juuri vasta tulleet, ihmehän olisi, jos ei olisi rankkaa! Itse olen neljän lapsen äiti ja ollut perhepäivähoitajana, jo siinäkin työssä ekat kuukaudet uusien lasten kanssa ovat rankkoja, ennen kuin arki alkaa sujua. Teillä tuo homma on vielä 24/7 ja kaiken lisäksi tyttöjen koko elämä on mullistunut teille tulon myötä. Ja teidän elämänne heidän tulonsa myötä.

  Joten älä yhtään hätäänny väsymyksestäsi ja ahdistuksestasi, ihan varmasti vähitellen helpottaa ja aurinkoisen kesän myötä pääsette paljon ulkoilemaan, nauttimaan pihastanne ja elämästä, niistä arjen pienistä hetkistä, kun joku asia ehkä sujuukin mukavasti 😉 Tsemppiä!

 2. hennaasemalta

  Eeva-Maija, Rouva Kukko ja Kerttu: Niinpä, tuo kassi on kyllä niin hauska! En tiedä olisinko sitä edes huomannut jos ei olisi niin nostalginen, mutta onhan tämä mainio rantakassina tms. 🙂

  Jenna: No, sun täytyy sitten vaan tehdä tilaus mulle. Josko mulla silloin syksyllä olisi taas aikaa….:D

  Maurilyly: Haha, ei tuo munkaan ukko ymmärrä.:D varsinkin jos ne on sellaisia joiden päällä ei saa olla…:D Jossain komediassa jossa oli Jennifer Aniston, ne vitsaili siitä että miten kauan ihmisellä menee vaikka kuukaudessa aikaa sängyn koristetyynyjen asetteluun. Mä saan mieheltä aina kuulla siitä leffakohtauksesta.:D

  Sippe: Olipa todella mukava ja kannustava viesti, kiitos! Jotenkin herätti itseasiassa toi sun viestisi. Kun välillä ite miettii että mitä mä tässä nyt ruikutan, hyvinhän mulla on asiat. Niin mulla onkin, mutta onhan tässä tapahtunut nyt niin paljon, ettei ihme jos väsyttää. Onneksi sen tietää että tämä on väliaikaista.

  Päivä kerrallaan.:)

 3. Maurilyly

  Niin ja meillä on kaksi eläkeläis Basset hound herraa, joiden lempiharrastus on kuolata silkkityynyille

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *