Siistimpi kuisti

Mä olen niin onnellinen meidän tämän päivän työstä ja meinasin alkaa sitä hehkuttamaan. Maalattiin ja pestiin meinaan yhden kuistin tagit piiloon.
Sitten tajusin että no jaa, muiden silmissä meidän kuisti näyttää ehkä vihdoin normaalilta omakotitalon kuistilta, ei sen kummempaa. Meille se normaalikin on vaan jo suuri ilo!

 Iso työ on vielä edessä koko talon tagien kanssa, mutta nyt on ensimmäinen kuisti siisti. ”Kyljissä” on vielä pari tagia, mutta edestä katsottuna näyttää normaalilta.
Kaikki alkoi siitä kun kaveri ehdotti pesuainetta ”Universal stone” vessan pesuun ym. Minäpä pesuaineesta innostuneena kokeilin tageihinkin, ja monet pienet tagit lähti tuosta noin vaan. Into jatkui ja otettiin myös pensseli käteen. Ihan vaan valkoisella peitettiin tageja noista vaaleista pinnoista. Rumaa maalausjälkeä, tagit kuultaa monesta paikkaa läpi ja vieläkin jotain pientä sotkua on ruskeissa pinnoissa. So what, monet kuistin puuosista joudumme kuitenkin uusimaan kokonaan ennen varsinaista oikeaa seinien maalausta, ja parempi tämä kuin entinen.
PALJON parempi, ainakin jos katsoo näitä:

Näettekö jotain eroa nykyiseen?;)

Vihdoin voin oikeasti kuistia sisustaa, ja sielä viitsii ollakin eikä vain kerätä rojua sinne makaamaan.
Haaveilen jo pienestä rottinkisesta nojatuolista kuistin nurkassa. Tai no, olen haaveillut alusta asti, nyt vaan voin oikeasti hankkia sellaisen.:) Olkoonkin kuistin lattiassa vielä reikä, portaat rikki ja tagit kuultaa läpi, ja maali hilseilee. ne on niin pientä entiseen verrattuna. Tai isoa, mutta ei niin näkyvää. Ainoa mikä vielä harmittaa suuresti, on se että kunnon ovi puuttuu…

Mutta miksi me ei tehty tätä heti…?

-Henna-

Kommentit (10)
  1. ai mikset te tehneet sitä heti? :D:D:D siksi kun teitte ensin miljoona muuta juttua! Näyttää tooosi nätiltä!

  2. Huomattavasti parempi on ! 🙂
    Ihan mukavalta näyttää…nyt vaan rottinkituolia hankkimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *