Blogit
Koti asemalla

Seinälle

 Sitä kun makoilee kipeänä sohvalla, on aikaa nettishoppailla (not good…).
Mä olen jo pitkään katsellut tuota Bold and Noblesin hauskaa robottijulistetta lastenhuoneeseen, mutta en ole raaskinut ostaa kun on mokoma niin hävyttömän kallis julisteeksi…
No, nyt ostin.
Eikä edes kaduta, vielä. Tuo juliste on tullut monessa lehdessä vastaan, ja mä vaan jotenkin tykkään siitä. Yritin kyllä etsiä jotain muutakin, halvempaa, mutta tuo on vaan paras.
Seinä kaipasi jotain isoa kuvaa, ja mun mielestä lapsille on oikeasti tosi huonosti mitään kivoja julisteita Suomessa. Aina samoja Disneyn autoja tai prinsessoja tai Nalle Puheja…
Vähän jänskättää onko toi ihan liian pieni tohon seinään, muuten se on varmasti hyvä!:) Ja oikeasti opettavainen myös, kun siitä voi etsiä aakkosia ja opetella niitä.

 Mulla on myös jonkin asteen pakkomielle kelloihin. Kello pitää olla joka huoneessa ja mun mielestä kello voi olla tosi hieno sisustusjuttu.
Ei sillä että tuijottaisin aina kelloa, mutta on aika rasittavaa aina etsiä kelloa silloin kun sitä tarvitsee.

Jonkin aikaa olen etsinyt juuri sopivaa seinäkelloa. Vanhan näköinen, mustat reunat, ei liikaa koristeluja eikä tietenkään kallis. No tämä löytyi ihan Prismasta.
Onhan se vähän ällön muovinen, mutta ihan kiva kuitenkin.
Tämän oli tarkoitus tulla keittiöön, mutta ei, se tuli olohuoneeseen. Paikka kyllä varmaan vaihtuu vielä, katsotaan nyt.

Mä vielä tämän päivän otin aika pötkötellen, josko huomenna olisi taas puhtia normaaliin tapaan.

Sami taas on ollut aivan ihana! Korjasi viikonloppuna puolikuntoisena kaikki makuuhuoneen 6 ikkunalasia! Tai no, tänään vielä viimeisiä ja kuulemma kitti loppui kesken, mutta siis ihan viimeistelyä vaille valmiiksi.
Kaikki tauot ja illat mies onkin sitten ollut ihan poikki ja kipeä, mä olen yrittänyt parhaani mukaan katsoa että mies saa edes kunnon ruokaa ja lääkettä joka välissä.

Ei mene kyllä ihan tasan nämä työmäärät ja mua oikeasti vaivaa se todella paljon, mutta kai se on vain pakko hyväksyä että mun täytyy hoitaa lapset. Se on kuitenkin loppupeleissä se tärkein työ. Onneksi Samikin ymmärtää sen ja tähän asti ainakin tämä työjako on mennyt oikein sopuisasti.:)

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Hyvä mieli: Hihii, niinpä!:D ja onko vähän rasittavaa mennä johonkin kylään, missä ei ole missään kelloja? tai nekin kovin pieniä?? (Terveisiä monelle tutulle;)
    Tervetuloa!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *