Blogit
Koti asemalla

Sankari

Peppi Pitkätossu pääsi lastenhuoneen seinälle.
Mä tykkään hirveästi kaikesta Peppiin liittyvästä, olihan se mun sankari lapsena ja muutenkin Peppi-kuvitus on mun mielestä ihana. Saatikka että Pepin värimaailma sopii hyvin tuonne oranssiin lastenhuoneeseen.
Olin jo jonkin aikaa kaivannut tuolle seinälle julisteita ja Peppi tuli ekana mieleen. Olisin halunnut pystyn Peppi-julisteen mutta en löytänyt edes netin ihmeellisestä maailmasta sellaista. Tämän löysin Helsingistä ihanasta Ombrellinosta.
Tuo viereinen juliste on aikoinaan saatu blogini lukijalta (vieläkin jaksan siitä eleestä iloita!) ja sopii myös tuonne kuin nenä päähän. Se oli ensin viereisellä seinällä mutta on tuossa parempi. Vielä kaipaisin jotain pientä taulua Pepin yläpuolelle.

Meillä alkoi miehen kanssa loma. Mulla viikon, miehellä kolme viikkoa. Joista ekat kaksi viikkoa meillä on vuokranosturi pihassa. Mua oikeasti pelottaa että paljonko ehditään kahdestaan tehdä tuossa ajassa, kaikki korkeimmat kohdat olisi pakko ehtiä. Tähän vaikuttaa kovasti oma jaksaminen, säät ja se että uskallanko oikeasti nousta sinne yli 10 metriin… Pakko uskaltaa koska en voi olettaa että mies paiskii yksin töitä kaksi viikkoa aamusta iltaan.

Onneksi se hikoilu alkaa vasta maanantaina. Huomenna otamme oman perheen kesken pienen irtioton ensin ja lähdemme kylpylään.

-Henna-

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Sun pitää nyt vaan olla itse se sankari, rohkea peppi ja uskaltaa sinne ylös=)
  Ei vaan oikeesti, jos asuisin lähempänä niin voisin tulla auttamaan, tykkään itse korkealla työskennellä. Tänä kesänä juuri mökin katolta maalailin lautoja ja joka syksy tyhjennän talon rännejä. Ei nyt ehkä ihan 10 metrissä, mutta 2-kerroksisen talon katolla =)
  Piti muuten sanoa, että oot niin hyvä piirtämään että äkkiäkös sä olisit itse piirtänyt "pysty-Pepin"
  Ja hienoa että on edes vähän lomaa, vaikka työleiri onkin tiedossa niin saa kuitenkin keskittyä vaan siihen eikä laumaan lapsia samalla.

  • hennaasemalta

   Niinhän se pitäisi. Pakko on…
   No joo, mieskin alkuun pelkäsi meidän talon katolla ja korkealla telineillä, syystäkin! Nyt kun hän sielä roikkuu jatkuvasti niin ei kuulemma tunnu enää missään! Et jos mäkin tästä sitten…
   Heh, no joo, kiitos! En ehkä kuitenkaan.:) Tai vaikka olisinkin piirtänyt niin en olisi millään saanut tuota superkeltaista taustaa siihen!:)
   Totta kyllä. Toki oma poika pitää hoitaa, mutta hän onneksi saa vähän muilta seuraa ja lastenhoitoa. 🙂

 2. Outi ♥

  Ihana lastenhuone! ♥

  • hennaasemalta

   Kiitos!

 3. Lievestuore As.

  Toivottavasti irtiotto antoi voimia tulevaan rutistukseen 🙂

  • hennaasemalta

   No antoi se ainakin sen verran, että kun tänään palattiin niin alkoi hihat heti heilumaan helteestä huolimatta. Vähän siestaa välissä pahimmassa kuumuudessa ja taas jatkui oksien raivaus ym urakka. Toivottavasti energiaa on vielä ensi viikollakin!:)

 4. Piia Anneli

  Ihana huone 🙂 Oikeastaaan tulin kehumaan, että onpas minun näköiseni yhdistelmä tuo Hyasintti ja puolipaneeli – samanmoista tulee meidän mökin pirttiin sitten kuuluisaan aikaan joskus. Rautasängyt ja Peppi vaan kruunaavat kaiken!

  ~ Piia Anneli / annelivia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *