Blogit
Koti asemalla

Samettia

Luin tuossa ennen joulua, että sametti on tänä vuonna tulossa muotiin sisustuksessa. Ihania samettityynypinoja ja samettisohvia oli jutussa, ja mä olen erittäin iloinen tästä muodista. Muutenkin mun mielestä sametti on sellainen ylellinen, vanhankin talon kangas josta kyllä tykkään. Erityisesti mua viehättää sellainen kirkas myrkyn/sammaleen vihreä sametti.
Joka tapauksessa tuosta inspiroituneena, päätin laittaa alkuvuoden tyynyiksi olohuoneeseen kaikki samettityynyt mitä meiltä löytyi. Tuli aika kiva ja sopii tuolle sohvalle hyvin. Keväällä sitten vaihdan nuo vaaleampiin, mutta nyt nämä toimii ihan hyvin näin.

Meiltä lähti kuusi ja suurinosa joulukoristeista tässä viikonlopun aikana. Kun se joulu jo meni, niin ei niitä koristeita huvita enää pitää. Sitäpaitsi meillä oli tosi roskaava kuusi. Tähdet ja muut valojutut sai kyllä vielä jäädä tammikuuksi, on niin kovin pimeää jos ne ottaa pois. Kynttilöitäkin on kiva vielä polttaa.

Niin se vaan talvi tuli tänne meillekin. Tuota kylmää en kaipaa yhtään, mutta onhan se ihana ettei ole sitä märkää vesikeliä kuitenkaan. Nestorikin pääsi ensimmäisen kerran pulkkaan. Kyllähän tuolta hymy tuli, mutta kylmyys ja hirmuinen toppavaatekerros veti pojan ihan patsaaksi. Ei huvittanut poikaa yhtään liikkua, ei edes seistä vaikka ulkona olisi tilaa juosta ja mennä. Jospa sitten ensi kerralla, tuo poika kun yleensä ei malta olla paikallaan hetkeäkään.

Se olisi sitten pätkitty viikko tiedossa, jotenkin pitäisi osata palata arkeen. Mä olisin kyllä voinut tätä koko perheen lomaa pitää vielä pari päivää. Se yksi päivä tuossa keskellä viikkoa ei kauheasti lohduta.

Mutta hei, jotain tosi hyvääkin, ollaan vihdoin koko perhe samaan aikaan terveenä! Loppui se Nestorinkin röhinä ja mulla ei enää nenä vuoda. Jes! Nyt peukut pystyyn ettei ala heti uudestaan.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Katja – Tässä ja Nyt

  Ihanaa tätä vuotta, kaunista teillä on <3

  • hennaasemalta

   Kiitos, ja kiitos samoin. 🙂

 2. Anonyymi

  Ihan superkivan näköinen tuo sohva noiden tyynyjen kanssa! On kyllä muutenkin, mutta nyt näyttää kyllä todella ihanalta ja tuo matto vielä piste i:n päälle 🙂 Blogisi on yksi suosikeistani. Ihanan aito, lämminhenkinen ja hyvällä tavalla arkinen! Hyvää vuotta 2016 sinulle ja perheellesi 🙂 -Jutta

  • hennaasemalta

   No mä oon samaa mieltä, tohon sohvaan noi sopii kuin nenä päähän!:) Keväällä olisi kiva saada vaaleita samettityynyjä tilalle.:)
   Voi kiitos, Olipa ihanasti sanottu!:)
   Kiitos samoin!

 3. Anonyymi

  Kivoja kuvia ja juttuja. Muutenkin on niin ihana piipahtaa sun luona "kylässä" kun maku on erilainen mutta silti nauttii ja ihastelee toisen kotia =)

  • hennaasemalta

   Kiitoksia! Joo mä tiedän mitä tarkoitat, itse kanssa seuraan hyvinkin eri tyyppisiä blogeja ja niiden erilaisia koteja. On skandinaavista vaaleaa ja on vintagekoteja, ja retrokoteja ja ja… 😀

 4. Tanja

  Teillä on ihana, kodikas koti!

 5. -A-

  Meidän lomamme loppui eilen ja saavuimme Suomesta tänne kotiin Saksaan. Etupihamme oli niin jäässä, että poitsu heitti voltin heti kotipihalla astuessa. Tänään kauppareissulla me kaikki kolme kaaduimme pyllyllemme! Kyllä tämä kylmyys tuntuu luissa ja ytimissä…siihen on auttanut vain sata kynttilää, keltaiset villasukat sekä useampi kuppi teetä. 🙂

  -A-

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *