Blogit
Koti asemalla

Sairastuvalta iltaa

Niin se sitten tulin kipeäksi minäkin. En onneksi sitä kamalaa vatsatautia saanut, mutta kuume nousi toissayönä. Sitä ennen Nestori kuumeili alkuviikon, eli siinä syy blogihiljaisuuteen. Vaikka kuinka monta postausta rästissä, mutta sairastetaan nyt ensin.

Mulla olisi huomenna se odotettu Indiedaysin blog award-iltakin. Sanoin tänään siskolle että lähen vaikka pää kainalossa piru vie, mutta vähän kyllä hirvittää miten mun käy. Vaikka selviäisin sinne niin olenko sitten sunnuntaina ihan kuollut. Kuumetta ei enää tänään ole mutta tietty heikko olo ja nuhaa.

Mullahan on siis vaatteet katsomatta, kengät olisi pakko ostaa sekä korut… Asusteet on jo valittuna, nimittäin kassillinen nenäliinoja… Kyllä vähän harmittaa, kerrankin saisi laittautua ja siskon kanssa viettää iltaa niin sitten olen tässä kunnossa. ONNEKSI silti vasta nyt, ja Mikin synttärit edes onnistui.

Meidän Nestorikin täyttää tänään puoli vuotta. Mun piti tälle päivälle leipoa jotain kivaa, ostaa joku pieni lahja ja ottaa vähän hienompia puolivuotiskuvia. Leipomiset nyt jäi, mutta eipä tuo nyt hirveästi parissa päivässä kasva jos ensi viikolla otan ne kuvat. Poika on itsekin sen verran nuhainen vielä että siinäkin mielessä ehkä parempi niin.

Tämä puoli vuotta on kyllä ollut huikeaa aikaa. Tavallaan mennyt tosi nopeaa, tavallaan kestänyt pitkään. Nestori on ollut todella helppo vauva. Hymypoika ja tyytyväinen, kunhan masu on täynnä ruokaa ja unta on saanut riittävästi. Toisaalta myös huomaan että se helppous tulee myös siitä toisen lapsen roolista. Sitä ei itse hössötä niin paljon, ei juokse paikalle joka inahduksesta. Myös Miki on iso apu jos pienellä on känkkäränkkä-olo. Hiukan isoveljen ilveilyä, niin johan taas naurattaa.

Tänään ei ole kuvia Nestorista, tylsä tuoli vaan. Raahasin viime viikolla makuuhuoneen rottinkituolin olohuoneeseen, ja sehän sopii sinne kuin nenä päähän! Ei sillä makkarissa ollut käyttöä. Nyt kun sohva on pienempi niin olkkariin mahtui yksi tuoli lisää. Tykkään, ja nyt tuossa tulee istuttuakin. Itseasiassa tuo kuvan mattokin on vaihtunut jo, siinä on nykyään isompi aulassa ollut harmaa matto. Tuli vissiin juhlasiivouksien ohessa järjesteltyä vähän kalusteitakin.

Nyt äkkiä nukkumaan, jotta saisi tämän flunssan pois!

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *