Blogit
Koti asemalla

Sähköjä

 Mä olin eilen illalla niin hyvällä tuulella että olisin voinut vaikka leijua! Mieskin ihmetteli että mikä mua vaivaa.:D
Syynä remontin edistymiset, vihdoin täällä tapahtuu niin ettei meinaa perässä pysyä! (Jonkun muun tahtiin tämä olisi hidasta, meille tämä on nopea tahti) Viikonloppuna saatiin apua sähköjen kanssa, mies sai laitettua keittiöön putket ja näiden tuloksena meillä:
Lastenhuoneessa on sähköt paikoillaan
Uuni on käyttökunnossa
Keittiöön tulee vesi
Tiskikone on käyttökunnossa
Jääkaappi käyttökunnossa
Keittiössä osa katkaisijoista ja pistorasioista paikallaan

Keittiössä on vielä pitkä lista kaikkea pientä näperrettävää, ja esim hella ja valot vielä puuttuu (tai hella on mutta ei sähköjä) mutta periaatteessa keittiötä voi pian jo käyttää.:)

Kuitenkin, jotenkin tästä kaikesta huolimatta mulla on ollut jotenkin tosi levoton ja kärttyinen olo. Se johtuu kuitenkin siitä että mitä valmiimpaa tulee, sitä levottomampi olen. Tuo on niin lähellä valmista mutta vieläkään en pääse sinne kokkaamaan ja laittamaan paikkoja, en kestä odottaa! Kauheasti tekisi mieli hyöriä ja näpertää viimeisiä juttuja valmiiksi keittiössä, mutta kolme pientä takiaista nilkassa estävät toistaiseksi.
Eilen kuitenkin iski helpotus. Meillä on toisella puolella monta viime muutosta vielä purkamatonta laatikkoa. Eilen pääsin purkamaan uuteen keittiöön yhden laatikollisen astioita, ja täällä ”kodin puolella” pakkasin laatikollisen keittiötavaraa jonka voin jo siirtää toiselle puolelle. 
Pieniä juttuja, mutta mulle tuli jotenkin todella todella hyvä fiilis siitä! Vihdoin sain putsailla uusia kaappeja ja täyttää niitä tavaralla, tästä se pikkuhiljaa lähtee!!:)
Illalla mennään Ikeaan ystävän kanssa, Lähden ostamaan kaikkia käteviä veitsitelineitä sun muita mitä noihin Ikean laatikostoihin saa sisälle. Taas pieni askel eteenpäin, kohti valmista keittiötä.:)
-Henna-
Ps. Sain myös viestiä että meidän ulko-ovetkin ovat maalausta vailla valmiit.:)

Kommentit (9)

 1. hennaasemalta

  Laura: Niin ne on munkin mielestä.:) Heh, poikkeahan ens kerralla pihallekin asti.;)

  Mari: haha! Joo mä vähän aiemmin kattelinkin että aika samalta näyttää.:D Vissii moni joka tykkää tosta tyylistä valitsee just ton setin, näkynyt meinaan tosi paljon muuallakin just tota yhdistelmää: tasot, hana, kaakelit ja allas plus jotku ikean valkoiset ovet.:D

  Timjami: Noita saa ihan clas ohlsonilta, ite tilattiin noista suurinosa ruotsin puolelta kun sai halvemmalla. Valmistajaa en nyt just muista mut kato sieltä co:n sivuilta.:)

  Katja: Ahaa! Oiskohan mulla sellainen ihan omasta takaa, tuli koneen mukana vaikka minkälaista paininjalkaa…Tutkinpa asiaa, kiitos vinkistä!:)

  Tuikkis: Voi kun kiva!:) tervetuloa!

 2. Heather

  Ihana tuo teidän keittiö. <3 Miten maltat olla kokkaamatta siellä jos keittiö on valmis, mutta muut tilat eivät vielä? Mä varmaan itse hiipisin aina sinne värkkäilemään ruokaa, houkuttaa ja koukuttaa tuo teidän uusi köökki! 🙂

 3. Hanna

  Kauniit on! Itsekin haluaisin mutta toistaiseksi nuo upouudet peruslaarit jotka talossa jo valmiina olivat, saavat kelvata.

  Lisakuvia odotellessa! Tsemppiä viimeistelyyn! 🙂

 4. hennaasemalta

  Heather: Heh! Siinä vaiheessa kun tuo keittiö on oikeasti käyttökunnossa, on varmaan pari muutakin huonetta sen verran valmiita että päästään muuttaa.:) Mehän siis muutetaan heti kun yksi lastenhuone, olohuone ja keittiö on "valmiit". Eletään alkuun vähän ahtaasti ja kauheassa sekasorrossa sielä, mutta eiköhän se remppa siitä sitten jatku vähän nopeampaa tahtia.

  Hanna: Kiitos!:) Joo meilläkin tulee pääosin muualle ihan perus pistorasiat, nuo ovat sen verran kalliita ja eivät niin lattiatasossa tule näkyviin kuin tuossa keittiön välitilassa. Katkaisijat ovat nuo mustana tai valkoisena joka huoneessa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *