Sähköjä

 Mä olin eilen illalla niin hyvällä tuulella että olisin voinut vaikka leijua! Mieskin ihmetteli että mikä mua vaivaa.:D
Syynä remontin edistymiset, vihdoin täällä tapahtuu niin ettei meinaa perässä pysyä! (Jonkun muun tahtiin tämä olisi hidasta, meille tämä on nopea tahti) Viikonloppuna saatiin apua sähköjen kanssa, mies sai laitettua keittiöön putket ja näiden tuloksena meillä:
Lastenhuoneessa on sähköt paikoillaan
Uuni on käyttökunnossa
Keittiöön tulee vesi
Tiskikone on käyttökunnossa
Jääkaappi käyttökunnossa
Keittiössä osa katkaisijoista ja pistorasioista paikallaan

Keittiössä on vielä pitkä lista kaikkea pientä näperrettävää, ja esim hella ja valot vielä puuttuu (tai hella on mutta ei sähköjä) mutta periaatteessa keittiötä voi pian jo käyttää.:)

Kuitenkin, jotenkin tästä kaikesta huolimatta mulla on ollut jotenkin tosi levoton ja kärttyinen olo. Se johtuu kuitenkin siitä että mitä valmiimpaa tulee, sitä levottomampi olen. Tuo on niin lähellä valmista mutta vieläkään en pääse sinne kokkaamaan ja laittamaan paikkoja, en kestä odottaa! Kauheasti tekisi mieli hyöriä ja näpertää viimeisiä juttuja valmiiksi keittiössä, mutta kolme pientä takiaista nilkassa estävät toistaiseksi.
Eilen kuitenkin iski helpotus. Meillä on toisella puolella monta viime muutosta vielä purkamatonta laatikkoa. Eilen pääsin purkamaan uuteen keittiöön yhden laatikollisen astioita, ja täällä ”kodin puolella” pakkasin laatikollisen keittiötavaraa jonka voin jo siirtää toiselle puolelle. 
Pieniä juttuja, mutta mulle tuli jotenkin todella todella hyvä fiilis siitä! Vihdoin sain putsailla uusia kaappeja ja täyttää niitä tavaralla, tästä se pikkuhiljaa lähtee!!:)
Illalla mennään Ikeaan ystävän kanssa, Lähden ostamaan kaikkia käteviä veitsitelineitä sun muita mitä noihin Ikean laatikostoihin saa sisälle. Taas pieni askel eteenpäin, kohti valmista keittiötä.:)
-Henna-
Ps. Sain myös viestiä että meidän ulko-ovetkin ovat maalausta vailla valmiit.:)
Kommentit (9)
  1. Noi katkasijat on jotenkin söpöt 😀
    Tässä viikon sisällä on tullu pari kertaa ajettua teijän ohi ja aina mietin,et mitenköhä siellä edistytään,mutta hyvin näemmä 🙂

  2. Kivalta näyttää:-) Meillä on muuten ihan samat hana, lavuaari, kaakelit ja päytätasot;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *