Blogit
Koti asemalla

(Ruma) Piha

 Mä nyt laitoin kuvan tosta meidän uudesta aidasta, vaikkei siinä nyt sinänsä mitään katsomista ole. Näättepä nyt kuitenkin mihin se tuli! Se jatkuu tuohon talon puoliväliin ja siitä jatkaa matkaansa sitten joskus kun ehditään. Pääasia on että edes tuo paljain alue aidattiin.

Tämä pusikko on se keskeneräinen pusikko josta kerroin.
 Tuo tuossa maassa vasemmalla oleva matala kasvillisuus on siis tuota keskellä olevaa pusikkoa, mutta se kasvaa VÄHÄN väärään suuntaan…ja sitä on myös toisella puolella. Eikä nuo kyllä kauhean hyvinvoivilta näytä muutenkaan…

Ei siis näytä meidän piha kovin kauniilta tästäkään kulmasta…Tekisi mieli myllätä koko piha heti, mutta täytyy tyytyä odottamaan. Jos nuo puskat nyt edes saisi siistittyä tänä kesänä…

Sitäpaitsi mun päässä tuo piha näyttää jo tältä:

 • Aidan vierellä havuaitaa. Valkoinen puinen kävelyportti tuossa edessä olevassa ”kolossa”.
 • Ajoportti paikallaan
 • Kannot poissa
 • koko etuosa hienoa tasaista nurmikkoa
 • pusikko siivottu
 • kävelyportille vie ehkä liuskekivipolku tai jotain vastaavaa

On se hienoa omistaa tällainen näkö joka näkee kaiken parempana. 🙂

-Henna-

Ps. Sitä näkymää kohti ei tänään kyllä menty askeltakaan, kun oli niin kuuma että tämä mamma makoili vaan, lasten passaamisen lisäksi.

Ehkä sitten huomenna…

Kommentit (7)

 1. Mia Chilen Peikkokukkulalta

  Heippa! Minusta pihasi ei näytä rumalta. Ei se laitetultakaan näytä, muttei missään nimessä rumalta. Kaunista suomalaista tavallista pihamaisemaa, josta saat varmasti ajan kanssa ihanan 🙂 Talo on todella kaunis, toivottavasti saatte sen pian maalattua ja graffitit piiloon.

  Meilläkin on talo maalaamatta, josko ensi kesänä sitten. Meillä vietetään nyt loppusyksyä. Juuri nyt työmiehet tekevät kylpyhuonetta ja työhuonetta minulle.

  Luin koko blogisi. Tekstisi ovat kivoja, niistä näkyy innostus ja onnellisuus. On varmaan tosi palkitsevaa, kun saa kodikasta aikaan töhrityistä huoneista.

  Täällä Chilessä ei ole vanhoja kauniita rakennuksia, jotka voisi remontoida. Maanjäristykset tasaisin väliajoin pitävät huolen siitä, ettei mitään vanhaa kunnollista ole jäljellä. Maan köyhyydestä johtuen ihmiset rakensivat ennen savesta tehdyistä tiilistä ja ne talot hajosivat viimeisessä suuressa maanjäristyksessä helmikuussa -10. Meillä on uusi puutalo, josta olen yrittänyt saada aikaan pohjoismaalaistyylisen.

  Tervetuloa vierailulle Peikkokukkulalle 🙂

 2. hennaasemalta

  Mia: Niin toi on totta, siksi se otsikkokin oli osittain suluissa.:D

  Kuulostaa mielenkiintoiselta, asunto Chilessä! Tuun kurkkaamaan heti kun ehdin.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *