Blogit
Koti asemalla

Roosaa olohuoneessa

H&M Homeen oli tullut niin ihania roosan värisiä tyynynpäällisiä, että pari piti kotiinkin tilata. Vaikka tuo olohuone on niin roosa jo pelkästään lattian vuoksi, niin haittaakos nyt vähän sitä tuoda lisää. Kesää kohden sitten sekaan enemmän muutakin väriä.

Olohuone on se meidän ns. sisustuksellisesti vaikein huone, ja mun tekisi mieli taas tehdä sielä jotain muutoksia. Mikä siinä onkin että en ikinä ole olkkariin tyytyväinen…
Just tässä näpytellessä ajattelin tuon divaanialueen siistiä. Vanha jakkara voisi mennä mun huoneeseen ja ikkunalaudalle raivata tilan kahvikupille. Ongelma on vaan se, että kukaan ei enää istu tuossa. Kissat valtaa paikan joka päivä, ja jos ne ei ole siinä, siinä on liikaa karvaa. Siihen kun erehtyy istumaan niin pylly on sitten sen näköinenkin kun nousee ylös… Miksi meidän kissat ei tykkää hengailla jossain piilossa, rauhaisassa nurkassa jossa ei ole muita? Niiden paikat on tuossa, keittiön korituolissa ja meidän sängyllä. Niin ja sohvalla, torkkupeiton päällä. Just ne paikat jossa mekin mieluiten oltaisiin…

Voisin myös nojatuolin ja Eamesin kiikun paikkaa vaihtaa päikseen. Myös telkkarin takaseinä kaipaa edelleen uutta taulua.
Pitäisi-ja voisi-listat siis vaan kasvaa.
Meillä Nestori valvottaa koko ajan enemmän, joten mä en saa kyllä enää mitään aikaiseksi. Olen aamupäivän aivan zombi ja siitä sitten pikkuhiljaa heräilen, mutta aika haahuilua on kaikki päivät. Pähkäilen josko aloitan pojalle soseet 4 kuukauden iässä, vaikka se olikin mun suunnitelmia vastaan. Jos niiden avulla saisi nukkua… Toisaalta tämä voi olla myös vaan vaihe, eli ei tämä aina ole helppoa. Vauvat on niiiin ihania, mutta aina sitä unohtaa miten tämä väsymys vie voimat.

Tänään olen yrittänyt selvittää pyykkivuorta ja valita vaatteita reissuun. Pelkästään se että tein listan mitä tarvitaan, auttaa jo paljon. Lisäksi pitäisi tehdä miehelle ensi viikoksi tarkka ohjeistus. Minä päivänä Miki haetaan mistäkin hoidosta jne.

Ehkä tästä jälleen selvitään. Tänään kuitenkin kässäkerhoillaan.

-Henna-

Ps. Nyt molemmat kissat on siinä divaanilla!

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Hei!
  Olen blogiasi lukenut pitkään, tykkään kovasti.
  Nyt on ihan pakko kommentoida tuota suunnitelmasi aloittaa soseet pidempien yöunien toivossa. On normaalia, että tuossa iässä yöt on levottomia, kun vauva kiinnittää enemmän huomiota ympäristöön. Lisäksi imetyksessä on tuossa paikkeila tiheän imun kausi eli on normaalia että vauva on tiheämmin rinnalla. Äidinmaito on paljon ravintorikkaampaa kuin soseet eli ei se soseiden antaminen lisää unien määrää.

 2. Anonyymi

  Karkasi tuo edellinen viesti. Siis tuo on yleinen harhaluulo, että soseiden aloitus pidentää yöunia ja valitettavasti neuvolassakin sitä usein suositaan. Jos imetys kuitenkin sujuu, niin kannattaa jatkaa sinne puolivuotiaaksi. Se on tutkimusten mukaan suositeltavaa.
  T: kätilö

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *