Blogit
Koti asemalla

Romanttisia kankaita ja kanalautasia

Meillä oli eilen Mikin kanssa ”vapaapäivä” ja oltiin kahdestaan ostoksilla.

Mun tarkoitus oli lähteä hakemaan ystäväni vinkistä Sinooperista Tildakankaita. Sielä kun sai poistuvia kankaita puoleen hintaan. Ostinhan minä niitäkin.

Aion aloittaa taas jossain vaiheessa tilkkutäkin tekoa, joten lähinnä siihen katsoin kankaita. Oli niin ihania taas, kuten Tildat aina! En voinut myöskään olla ostamatta uuden malliston kankaita, joten nyt mulla on iso pino romanttisia kankaita jotka oikein odottavat leikkausta!

Kuvassa alimmat ovat niitä halvempia kankaita ja aivan alimmasta tulee täkin pohjakangas.
Mukaan tarttui muutakin. Tuleva keittiö silmissä kiiluen, ostin Cath Kingstonin ihanaisen pilkullisen teepannun.

Lisäksi Ricen värikkäät pannulaput ja hauskat kanalautaset Anttilasta. Lautaset ovat melamiinia ja tarkoitettu meidän lasten lautasiksi.

Eli väriä tulee sinne tänne, ja näköjään täällä Suomessa on kesälläkin niin synkkää että sitä väriä tarvitaan edes kotiin! Näistäkin kuvista tuli ihan tummat, ja keittiössä voi polttaa kynttilää kun on niin synkkä ja sateinen päivä…

Juhannus ollaankin kotona, ystävä perheineen tulee grillaamaan ja muut päivät tehdään hommia. Toivottavasti vähän paremmassa säässä kuin tänään…

Oikein mukavaa juhannusta kaikille!

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Susanna

  Voi ei miten ihanat kanalautaset! Ja tilkkupeitosta tulee kyllä suloisuuden huipentuma noilla kankailla. Oikein hyvää juhannusta Korsoon!

 2. hennaasemalta

  Teija: Kiitos!:) Toivotaan että saat kannun vielä!:)
  Hyvää juhannusta!

  Marja-Riitta: ja eikun anttilaan ostoksille!:)

  Jasmine: Tietysti äitikin haluaa.:D Niitä on myös mukeja ja syviä lautasia.:)
  Ihanaa!
  teitäkin ikävä!:)

  Raisa: No niinpä!:) Joo olisi ne varmaan liian romanttisia sulle, tässä pitää itekin vähän varoo ettei tuu liian "lälly" peitto.:D

  Minni: Tosi kiva kuulla!:)

  Susanna: Kiitos!:)
  Hyvää juhannusta sinne myös.:)

 3. Sesse

  Kiva lukea näitä asema-blogeja. Varpasen asemalta tänne eksyin. Ihania, ihanan värisiä juttuja olet ostanut 🙂 Niistä keittiön lampuista, olivat hyvän näköisiä ja turkoosi on munkin lempivärejä.
  Hyvää Juhannusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *