Blogit
Koti asemalla

Ristiäisistä

Nestorin ristiäisiin pyysin ystävän ja kälyn kuvaajiksi ja sain heiltä äsken viimeiset kuvat. Tässä siis vielä kuvapläjäys sunnuntain ristiäisistä. Päivä oli kuvausten suhteen todella haasteellinen, keskellä päivääkin oli kovin hämärää ja kirkkaat kattovalot taas olisivat pilanneet juhlan tunnelman, joten kuvaus oli hankalaa. Hyviä kuvia sain silti!

Meillä oli kattauksen teemana musta-valkoinen ripauksella minttua. Ostin Helsingin Papershopista kennopalloja kattoon roikkumaan, sekä pari pöydälle. Vähän suunnittelin ottavani ne jatkokäyttöön esim Mikin huoneeseen. Mukit ja servetit Clas Ohlsonista ja pillit Granitista.
Suolaisena tein mm. elämäni ekan kerran voileipäkakut. Makeana kakkuna tein Kinuskikissan sektorikakun, johon valitsin tietty mustavalkoiset karkit koristeiksi. Ohje taisi olla uusimmassa Unelmien talo ja koti-lehdessä. Halusin kakkuun Nestorin nimen, joten tein sen viirinauhalla.

 Mun pikkuveli ja pikkusisko olivat pojan kummeina. Heilläkin oli tosi hauskasti vaatteet valittu yhteensopiviksi, ja tietty hyvin näin joulukuuhun sopiviksi.
Nestorin kastemekko on ollut myös Mikillä, sekä kahdella serkkupojalla. Helmaan olemme kirjailleet poikien nimet. Siinä onkin mulle tekemistä kun kirjailen siihen Nestorin, onneksi tosin vain ensimmäisen etunimen!

Nyt onkin ollut ihan hassu tunne kun nimi on paljastettu, ja sitä voi ihan julkisesti käyttää. Kaikki kyllä totesivat että onhan tuo poika ihan Nestorin näköinenkin.
Meidän pieni punapää-Nestori.

Suuri kiitos vielä K ja M kauniista kuvista!

-Henna-

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Hei, näyttää herkulliselta! Itsekin suunnittelen ristiäisiä ja juurikin tuo sektorikakku olisi ajatuksena toteuttaa. Oliko hyvänmakuinen, kuinka monelle hengelle yhdestä kakusta riittää? Ja minkälaista vaniljavanukasta käytit täytteessä?

  2. Tiitukatriina

    Voi ihana nimi! Itselläni on punapää poika nimeltään Niilo Nestor Nikolai ! Nestori oli minun suosikki nimien kärjessä, mutta pojan isä halusi kastaa Niiloksi. Joten päädyttiin yhdistämään ne molemmat ja matkanvarrella Nestorista jäi i kirjain pois. Täytyy vielä sanoa, että blogissasi on täydellisiä kuvia. Rakastuin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *