Ristiäisissä

Tänään oli taas suuri päivä suvussa, kun veljenpoika sai nimen. Meitä sukulaisia oli pidetty jännityksessä viimeiseen asti, ja nyt saatiin huokaista kun ei tarvitse enää arvailla. Nimi oli täydellinen, sopii pojalle täysin!

Tarjoilu oli taas niin ihanaa, kaunista ja herkullista. Sain luvan jakaa kuvat tännekin, josko näistä saisi muutkin ideaa.

 Samalla toki mietin jo omia tulevia ristiäisiämme, vaikka sinne onkin vielä puolisen vuotta aikaa. Pikkuinen on kyllä tänään potkinut ja möyrinyt masussa taas taukoamatta, liekö tuntenut jännityksen ilmassa.

Tänään sain myös meidän omat pojat kotiin, oli kuulemma ollut kiva viikonloppureissu. Nyt ollaan kaikki ihan poikki, autossa istumista ihan riittävästi ollut tänä viikonloppuna tälle porukalle.

Huomenna onkin jo kesäkuun viimeinen… Sää masentaa ihan hirveästi, tätäkö tämä on sitten syksyyn asti… ja samako jatkuu syksyn ja talven… Kesäkuu ainakin meni ihan täysin kunnon kelejä odotellessa! Arvatkaa vaan eteneekö taaskaan talon maalaus kun kelit on tätä… Hirveän rasittavaa, hommaa riittäisi mutta ulkona ei voi edes olla silloin harvoin kun olisi aikaa.

Ei auta, eteenpäin on mentävä ja nähtävä positiiviset asiat myös. Itse suunnittelen tässä syksyyn rapujuhlia. Juu, meinasin jaksaa sellaisetkin järjestää. Pakko keksiä juhlaa tämän jatkuvan sateen keskelle. Enköhän mä saa apuja jos tuntuu ettei jaksakaan.

Huomenna uuteen viikkoon!

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Tosi kauniit ristiäiset! Toivottavasti ei tuota huonoa onnea, mutta mä olen jo mielessäni suunnitellut oikeastaan kaikki ristiäisjutut valmiiksi.. Menua en sentään, mutta värit ja koristelut kyllä. 🙂 Ja tähän säähän alan kyllä minäkin menettää uskoni!! Ihan kamalaa. Mies sanoi lukeneensa jostain, että viikon päästä lämpenisi. Uskoo ken tahtoo!

  1. hennaasemalta
   3.7.2014, 07:59

   Niin oli! Veljen vaimo on tosi taitava näissä asioissa, tekee mielettömän hyviä ruokia ja aina on kaikki niin kaunista kun heille menee. 🙂
   Mäkin olen miettinyt ristiäisiä jo, en tosin kauhean tarkkaan mutta jotain ideaa. Nimi on myös pojalle jo täysin tiedossa!:) Mä jopa oon suunnitellut jo tatskankin pojan nimestä! 😀 Täytyyhän sellainen ottaa kun Mikinkin nimi on mun ihossa. <3
   Viikonlopuksi olisi luvassa parempaa säätä, mikä onkin ihanaa kun me lähdetään viettämään hääpäivää!:)

 2. Upea kattaus! Pappani oli Hugo, se on mielestäni tyylikäs nimi!

  1. hennaasemalta
   3.7.2014, 08:00

   Kyllä! Hugo on täydellinen nimi tuolle pojalle, hän näyttää juuri Hugolta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *