Ripaus kevään värejä keittiössä

keittiö1

Ostin kevään ensimmäiset tulppaanit. Jos tammikuu on muutoin mulle vuoden ankeinta aikaa, niin tulppaanit tuovat pienen lupauksen tulevasta keväästä tähän pimeyteen. Samalla vaihdoin punaisia ja tummia kynttilöitä ihanan keväisen värikkäisiin. Parhaat pitkät kynttilät saa muuten Tigerista ja Indiskasta. Nämä mun on Indiskasta. Ihania värejä!keittiö2 keittiö3

Joulutyynytkin lähti vihdoin viime viikolla, ja vaihtui keittiössä melko vaaleisiin tyynyihin. Taidan joulutähdetkin ottaa kohta olohuoneen ikkunasta pois, vaikka vielä onkin suht pimeää. Jotenkin vaan alkaa jo kaivata sitä kevätfiilistä väreissä ja tunnelmavaloissa kotona.

keittiö4 keittiö5

Minni-kisu on taas joka kuvassa, ja kynttilät saivat palaa vain kuvauksen ajan. Neiti on jo kerran pikkuisen käräyttänyt viiksikarvaansa. Kissa on niin utelias, aina mukana.

Vitsi tämä viikko on mennyt jotenkin tosi hitaasti. Voisi olla jo viikonloppu… Eilisen olin jotenkin ihan koomassa koko päivän, tuntui etten millään herää. Toisaalta tiistaina heräsin seiskalta kun puhelin soi. Sain soiton että mun puodin kuorma on viety väärään paikkaan! Olin muuten aika vikkelään hereillä! Koitin soittaa Samille että nappaa laatikon työmatkalla mennessä mutta hän oli jo liian kaukana. Koitin selvittää mikä firma on mokannut noin pahasti, ei selvinnyt. Lopulta tämä joka paketin oli saanut, toi sen ystävällisesti mulle. (Mulla ei ole autoa. ) Luojan kiitos paketilla oli rehellinen vastaanottaja! Monen sadan euron kuorma olisi voinut päätyä mihin vaan… En ymmärrä tällaista mokailua, paketit katoaa postissa, jotkut paketit seikkailee kuukauden jossain varastoissa, älytöntä!

Siinä oli varmaan raksa-äijät ihmetelleet että mitä paketillinen marokkolaisia tossuja ja sisustuskoreja tekee heillä, haha! Onneksi sain laatikon pian kotiin, tuotteet hyllyyn ja itse isosta laatikosta tuli Nestorille maja, tietenkin.

Tänään onkin sitten puuhaa kun puran taas uusia kuormia, monta laatikkoa tuli samaan aikaan. Nestori ja Minni sählää jaloissa, ja mä koitan selvitä selväjärkisenä tästä päivästä läpi.

Olisi jo viikonloppu!

-Henna-

 

Kommentit (4)
 1. Tuliko,oransseja marokkolaistossuja L kokoa?
  Sinun blogisi on ehdoton suosikkini.Niin ,kaunis kevät koti.

  1. hennaasemalta
   23.1.2017, 15:42

   Ei valitettavasti tullut niitä nyt tilattua… 🙁
   Voi kiitos, kiva kuulla! 🙂

 2. Minni näyttää ihan posliinikoristeelta tuossa kuvassa 🙂 Ihana!

  1. hennaasemalta
   23.1.2017, 15:43

   Haha, joo mun sisko totesi samaa. 😀 Ihan patsaana istuu siinä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *