Rento lauantai-ilta

 Onpas ollut mukava lauantai tänään.
Päivällä juostiin kaupoissa ystäväni kanssa joka on juuri muuttanut ja remontoi myös kotiaan. Kummallakin riittää siis hankittavaa, mulla Mikin huoneen juttuja, hänellä omia remppajuttujaan. Mä sain vihdoin hankittua Mikille allaskaapin ja kattovalaisimet. Niistä lisää myöhemmin.
Sen jälkeen oltiin ystävän luona ja mittailtiin ja pohdittiin että mitä minnekin. Voin kuulkaas sanoa että hänellekin tulee upea ja erilainen koti!

 Nyt illalla on kivaa vaan fiilistellä, poltella kynttilöitä ja juoda vähän espanjalaista viiniä.
Huomaan että kotiin hiipii selvästi jo tummemmat kuosit, värikkyys saa hiukan väistyä tummanruskean, violetin ja mustan tieltä.

Kuului tähän iltaan vähän tätäkin. Eilen tuli postista Ottossonsin pellavaöljymaali ja pääsin vihdoin Mikin vaatekaapin kimppuun. Olisi oikeasti kyllä pitänyt aloittaa jo paljon aiemmin, mutta jahkailin värin ja yleensäkin tilaamisen kanssa. Tulee olemaan todella hidas projekti, jokainen osa pitää maalata erikseen, maali kuivuu todella hitaasti ja kerroksia tarvitaan ainakin kaksi. Eikä mun pöydälle mahdu kuin yksi osa kerrallaan maalaukseen. Sitäpaitsi miten mä pidän kissat pois, jottei ne hypi tuonne märän maalin päälle??
Vahailin myös hyllyä joka tulee keittiön oven päälle. Siinäkin projekti joka pitänyt jo ajat sitten toteuttaa…

Oikeasti kivaa kyllä taas kotona maalailla ja puuhastella, olen ihan innoissani! Varsinkin kun seurana on se viinilasi. 😉 Vielä kun tuo mun ”verstas” olisi vähän viihtyisämpi. No, eipä sielä raaskisi hioa ja maalata jos olisi hieno lattia ja kaikki vimpan päälle!

Ihanaa viikonlopunjatkoa!

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Kuulostaa kivalta. Täälläkin maalataan listoja hiki hatussa viinin voimin. Uusi työmatka kulkee nyt väliä Helsinki-Jokela ja oli hauska bongata teidän talo.

  1. hennaasemalta
   7.10.2013, 18:57

   Heh, ne pikajunat menee vaan niin nopsaa ettei paljoa tätä ehdi nähdä.:D

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  6.10.2013, 06:40

  En osaa muuta sanoa, kuin ihanaa, ihanaa ja ihanaa…tykään…:)

  1. hennaasemalta
   7.10.2013, 18:57

   🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *