Blogit
Koti asemalla

Remppameininkiä

Kerroin aiemmin että näimme varaston katonrajassa lupaavan oloisen sängyn. Sami repi sen sieltä alas, koska tarvitsemme lapsille uuden kivan sängyn. (Ihme apinamies tuo mies on, kun siihen pystyi yksin!)
No, se ei nyt sitten ollutkaan sänky, vaan vähän tylsä ja puolittainen sohva…
Mä silti harkitsen todellakin että tästä jotain tekisi kun täällä tällainen on. Olisiko teillä ideoita? Selkänoja tästä puuttuu, mutta me uskotaan että se oli sielä katolla myös, sellainen ruma, vaaleanruskea, nahkaisen oloinen selkänoja…
Tämä on todella matala ja kapea. Se olisi todella lupaava jos olisi edes puinen selkänoja, samaa kuin nuo sivut. Täytyy pyöritellä ja miettiä, kunhan ehtii.
Tässä on meidän työhuone nyt!
Ankea ja todella sotkuinen, kaikki työkalut heitetty vaan sekaisin nurkkaan. Tämä tosin paranee huomattavasti kun saadaan ikkunat auki. Tästä tulee muuten luultavasti lopulta Mikin huone. Aika samankokoinen ja mallinen kuin nykyinen huone.
Tätä nyt tehdään, kittiä pois…

Ja tätä riittää! Sirua ja sirua, paljon. Sitä oli jo ennestään risoista ikkunoista, nyt ollaan itse tehty sitä paljon lisää. Jossain vaiheessa mietin että siivoan lapsille tältä puolen taloa huoneen käyttöön, mutta todettiin nyt että ei onnistu. Kaikki huoneet ovat nyt sen verran vaarallisia tuolla remppapuolella, että turha edes yrittää. Lasinsirua, vaarallisia työkaluja, seinää vasten nojaavia ikkunanpokia jne jne riittää tuolla.

Aloitin tänään pienen maalausprojektin jota voin edes tehdä nykyisen asunnon puolella. Vitsi miten ihanaa maalata! Lisäksi tuo ilma tekee olon niiin iloiseksi! Pitkän kylmän talven jälkeen on uskomatonta että ulkona voi helposti olla ohuemmalla takilla ja on lämmin! Kevät tuoksuu ilmassa, linnut laulaa ja oikein kutkuttaa vatsassa ajatus kesästä asemalla, omalla pihalla.
Edes työmäärä ei pelota, paremminkin odotan innolla! Juuri selailin jälleen Perinnemestarin remonttikirjaa ja hyvällä tavalla levoton olo valtasi mielen.

Miten mielenkiintoista kaikki onkaan!

-Henna-

Kommentit (17)

  1. Riiseli

    Kommentoin vielä tätä vanhaa, että itse näin tuossa parisängyn päätyyn, jos makuuhuoneessa vaan on tilaa, käypäisen penkin. Vähän lyhetämällä voisi sellaiseksi taipuakin?

  2. hennaasemalta

    Riiseli: Ai siis nyt en ymmärtänyt, minkä penkin ja missä?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *