Rauhallinen glögihetki kiireiden keskellä

 Vitsit että on ollut kiireistä pari päivää. Tukka putkella menty, tosi kivoja juttuja kylläkin. Jouluostoksia, jumppaa jne. Tänäänkin tuntui että joululahja-ostoslista lyheni ihan kivasti, mutta edelleen on kaikkea mitä pitäisi ostaa/tehdä. Välillä iskee epätoivo, mutta aina niistä selvitään. Onneksi sattui tuo black fridaykin kauppoihin niin sattui saamaan leluistakin kivoja alennuksia.

Huomenna taas mennään. Mä olen Nestorin ja ystäväni kanssa lähdössä ruotsinristeilylle. Saatiin edullinen reissu (vaikkakin ruokineen se ei tule kuitenkaan olemaan edullinen…) ja aateltiin käydä vähän katselemassa vanhan kaupungin joulutunnelmaa. Miki jää kouluun, Sami töihin (tullaan vasta maanantaina takaisin) ja Nestori saa lähteä mukaan. Matkasta tulee astetta haastavampi kyllä, kuin jos oltais ystävän kanssa kahdestaan lähdetty. Mä kuitenkin imetän vielä, ja en halua olla erossa kahta yötä pienestä vielä muutenkaan. Ruokailut ja liikkuminen on toki vähän hankalampia ”touhu-petterin” kanssa mutta toisaalta Nestori varmasti tykkää kun saa köpötellä pitkin laivan käytäviä. Meillä on nimittäin pikkumies nyt pari päivää kävellyt ihan kunnolla. Ihana seurata toisen hassua ja horjuvaa kävelyä!

Sää ei todellakaan näytä lupaavalta, mikä harmittaa ihan hirveesti. Hirvittää myös, jos kova myrsky…  Mä voin pahoin niin herkästi… Jos nyt vettä tulee kaatamalla niin vaihdetaan vanhakaupunki keskustan tavarataloihin. Niissäkin on ihan kiva pyöriä ja käydä kahviloissa.

Nyt kun osa tavaroista on pakattu, kämppä suht siisti ja minä ihan poikki, on hyvä pitää pieni glögihetki tässä bloggauksen ohella. 
Mulla on tapana ostaa kaupasta aina samaa, vähän ehkä teollisen makuista glögiä. Mietinkin että olisi kiva joskus kokeilla jotain muuta glögiä. Ajatukset luettiin, kun sain pian tuon jälkeen sähköpostia ja pääsin kokeilemaan Markkulan marjatilan glögiä*. On kyllä ihan erilainen maku, enkä taida siihen samaan enää palata mitä olen aiemmin juonut. Mä taidan siis päästä edes jossain määrin vanhoista kaavoistani irti. Nimittäin jokin aika sitten tein myös joulutorttuja, ja kerrankin muulla kuin luumuhillolla. Kyllä kannatti, ja jouluisia olivat silti. 
Eilen ostettiin Mikin kanssa illalla lauantai-irtokarkit, ja koska mä olen huomisen poissa, niin syön niitä glögin ohella jo nyt. Hah! Mahtavaa olla aikuinen.
Eilen käytiin Helsingissä ja Nougat-sisustuskaupassa äidin kanssa. Äiti osti mulle Tine K:n tuoksukynttilän ja pari paperipussia esimerkiksi kukille. Kukkahan kannattaa muuten laittaa paperipussin sisälle ruukussa tai muovipussissa ettei paperipussi ole heti entinen. 

Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi myös kaikenlaisia viikkosuunnitelma-lehtiöitä. Mullahan on kyllä seinäkalenteri koko perheen menoille, mutta kaipasin jotain vihkoa tms mihin laittaa muistiin vaikka blogin postausaikatauluja. Sekä vähän valmiiksi joulukuun joulujärjestelyjä. Koska ostan joulukukat (pitäisi muuten olla hyasintit jo ostettu… ), koska ostan viinit, koska loput lahjat jne. Kaikkea tuollaista kun ei viitsi sinne seinäkalenteriin tunkea.

Alanpa siis tuota täyttämään seuraavaksi ja Emmerdale taustalle pyörimään.

Mielelläni ottaisin vastaan viime hetken Ruotsi-vinkit, parhaat kahvilat ja jos jollain on tietoa sunnuntain aukioloajoista Ruotsissa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Ps. Vitsi kun olette kivan paljon kommentoinut viime aikoina! Seuraavaksi vastailen myös edellisiin kommentteihin.

*sponsoroitu
Markkulan marjatila  -glögit, mehut jne.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *