Blogit
Koti asemalla

Pyykkäystä ja maalausta

Yksi mun lemppari kirppislöytö Porvoossa oli iso rottinkinen pyykkikori.
Mä vihaan yli kaiken pyykkäämisessä sitä osuutta kun vaatteet pitää viedä paikalleen. Pesen helposti pyykkiä ja ripustankin ne, mutta puhtaat kuivat pyykit kasaantuu kasoiksi kuivaustelineiden päälle kun en saa aikaiseksi niitä viedä paikalleen. Koska a) meillä on niin ahtaat vaatekaapit joihin ei jaksa tunkea vaatteita ja koska b) mulla ei ole pyykkikoria jolla kantaa pyykit toisiin huoneisiin.
No nyt on, ja hieno onkin, heti on sekin puuha kivempaa.

Asiasta taas viidenteen, meidän talon maalaukseen nimittäin.
Talo näyttää tällä hetkellä pihan puolelta hyvinkin huvittavalta:

Puolet talosta on valkoisena, toiset puolet keltaisena. Elokuussa kun miehellä alkaa loma, vuokraamme nosturin jolloin talo tulee olemaan vielä hullunkurisempi, keltaista vähän sielä sun täällä. Täytyy vaan toivoa että silloin pystytään tekemään tehokkaasti hommia aamusta iltaan, toisin kuin tähän asti.
Lähitarkastelussa uusi maalipinta näyttää tosi kivalta, ja se tietty innostaa jatkamaan maalauksia. En malta odottaa että päästään radan puolelle maalaamaan, se kun on se talon näyttävin ja näkyvin puoli!

Nyt illan elokuva loppuun ja nukkumaan.

-Henna-

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Onpa mahtava blogi! Olen seurannut alusta asti. Mukavia hetkiä talonmaalauksen parissa 🙂

  • hennaasemalta

   Kiitos kovasti.:)

 2. Katri

  Hieno kori, mistä kirpulta löysit? 🙂
  Ja samanlaisia suunnitelmia täälläkin: kun miehen loma alkaa, meille tulee nosturi ja alkaa maalaushommat… Tsemppiä urakkaan sinne teille! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *