Puutarhajuttuja messuilla, ja lippuarvonta

Ihanaa, yksi kevään merkki on kyllä kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 12-15.4. Siitä on tullut sellainen kevättapahtuma, jossa pitää käydä. Se myös auttaa kovasti mun viime postauksen kevään odotus-tuskaan. Tänä vuonna tosin meidän Mikin synttärijuhlat osuu just samaan viikonloppuun, mutta onneksi messut kestää 4 päivää. Tänäkin vuonna messuihin sisältyy monta eri aluetta, kuten: lähiruoka-ja luomu, mökki ja sisustus.

Tuossa vähän katselinkin että ketäs kaikkia itseäni kiinnostavia tyyppejä paikalta löytyy. Ainakin Paperikauppa Putinki, josta itsekin haen välillä tuotteita myyntiin Puotiini. Osmo Color myös kiinnostaa, tulevan kahvilan remontin vuoksi. Samasta syystä myös Uula Color Oy. Tänä vuonna mua kiinnostaa myös kaikki puutarhan työkalut, kuten kunnon oksaleikkuri. Niitähän messualueilta löytyy yleensä runsaasti, joten miehetkin on helppo raahata mukaan testaamaan kaikenlaisia vempaimia.

Lisäksi tietty kaikki itse puutarhaan liittyvät näytteilleasettajat, ja ihan kevätkukkien osto paikan päältä kiinnostaa. Jos ei muuta, niin ainakin sieltä täytyy hakea perinteinen iso kimppu tulppaaneita. Toivon näkeväni myös ideoita tulevan kahvilan piha-alueen toteutuksessa, sekä mahdollisesti viherkasvien käytöstä tilan jakajana. Tämän vuoden teemana messuilla on Liisa Ihmemaassa, ja se jos mikä sopii tosi hyvin tällaisen vanhan talon pihaan! Toivon näkeväni hauskoja diy-ideoita joissa on hyödynnetty vaikka vanhat ruostuneet pyörät, kattilat, vanhat teekupit ja muu hyödytön tavara. Ajatus jostakin vesielementistä pihalla myös kiinnostaa, ja niitäkin uskon sielä näkeväni.

Lemon naamioitui taas lintu-lamppuun.

Messujen ohjelmistossa oli myös kaikkea hauskaa, kuten: Polku mehiläishoitajaksi, aurinkosähköä kotiin, Eva Wuiten vinkit trendikkäisiin kasveihin ja pihatrendit 2018.

Kevätmessujen sivuilla on muuten vinkit kesäkukkien kasvattajille. En ole tänä vuonna kasvattanut ainakaan vielä mitään siemenestä (Paitsi pääsiäisruohon) mutta jotenkin tekisi mieli jotain kasvattaa… Jotakin helppoa. Ainakin krassia koristeeksi.

Sain teille jaettavaksi kaksi lippua kevätmessuille. Joten laitan arvonnan pystyyn. Kommentoimalla tähän postaukseen, tai Facebookissa/Instagramissa tämän postauksen linkin/kuvan alle, olet mukana arvonnassa. Arvonta-aika kestää koko pääsiäisen, tiistaihin 3.4 klo 18 asti.

Meillä alkaa nyt pääsiäisloma, ja sen kunniaksi meidän omat ”pääsiäistiput” Lemon ja Coco pääsivät vähän lentelemään. <3

Onnea arvontaan, ja ihanaa pääsiäistä!

-Henna-

*Liput saatu blogin kautta.

Kommentit (37)
  1. Kerran olen käynyt puutarhamessuilla pari vuotta sitten. Kasvien käyttö tilan jakamisessa olisi kiinnostava aihe.
    – Kierrätys ja mahdollisuus uusikäyttöön tuunaamalla uusiksi 🙂 siis, mikään ei ole hyödytöntä vaan kaipaa uudistumista ;). Vähäsen näkökulman vaihtoa, pyörittelyä, muokkausta ja luovaa ajatusten muhimista.

    Kesään pakkasen ja lumisateen kautta – auringon valoon.

  2. Odotankin jo kovasti kevätmessuja joten mukana arvonnassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *