Blogit
Koti asemalla

Punaiset lakanat

 Niin kuin mä eilen kirjoittelinkin, meille on alkanut pikkuhiljaa hiipimään joulun tunnelmaa kotiin. Ihan ne kaikista jouluisimmat jutut jätän vasta joulukuuhun. Lähestyvien pikkujoulujen vuoksi, en kuitenkaan osaa olla laittamalla vähän punaistakin jo nyt.

 Ihan ehdoton juttu jo marraskuussa on joulu/talvivalot. Niitä olen ripotellut vähän joka huoneeseen. Nyt kun hämärää on melkeinpä aamusta iltaan, ne antaa kivaa kotoista tunnelmaa. Kävin tänään ulkoakin kurkkaamassa, ja tähdet ikkunassa näyttää niin kotoisalta uloskin päin. Nyt näkyy jo pitkälle että täällä varmasti asutaan! Tämä pääty talosta kun on ollut pitkään niin pimeä. Vielä vähän harkitsen josko ostaisin keittiöönkin tähdet, on niin kivan näköistä kun joka ikkunassa on samanlaiset valot. Harmi ettei pihan puolelle näy mitään valoja, koska sillä puolen kaikki huoneet ovat vielä rempan alla olevia huoneita.

Olen jo pari vuotta haaveillut joululakanoista mutta en ole raaskinut sellaisia ostaa vain muutaman viikon käytön takia. Ikeassa oli kuitenkin kivat raidalliset lakanat 9,90€/setti, joten nehän lähti mukaan. Tykkään tosi paljon koska nämä ei ole kuitenkaan liian jouluiset, joten niitä voi käyttää jo nyt. Raitakuvio on raikkaan ryhdikäs koska vain.
Palloinen tyynyliina oli viime keväänä muistaakseni H&M Homen alessa 1€/kpl. Eli ei paha!

Tämä on vuodenaika jolloin melkeinpä eniten laitan kotia, siivoilen, siirtelen esineitä paikasta toiseen ja suunnittelen. Kotona vaan tulee oltua niin paljon, varsinkin näillä vesikeleillä. Joten on kiva kotia laittaa ja tunnelmoida kynttilöiden valossa. Mä olen jouluhullu, rakastan tätä joulun odotusajan tunnelmaa.

Parasta joulussa on kyllä lasten joulu. Sitä lapsen intoa kun joulukirjat, joululaulut ja jouludvd:t kaivetaan esiin! Tosin äiti taitaa olla ihan yhtä innoissaan, koska mulle iski heti joulufiilis kun nämä näin. Jopa itsekseni hykertelin tyytyväisenä, kun tajusin että onneksi hoidan lapsia työkseni. Saan tekosyyn lukea näitä vanhoja tuttuja kirjoja vielä sittenkin kun oma lapsi/lapset on jo isoja, heh! Koska mitä olisikaan joulu ilman lasten joulua?
Tosin mun 16-vuotiaalla pikkusiskolla on niin ihana lapsenintoinen ote vieläkin jouluun, että jos ei muuta, luen sitten vaikka siskolle. Se jaksaa mun kanssa intoilla joulusta varmaan vielä 100-vuotiaanakin.:)

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Jasmine

  hihihi jep!! me jouluilijat<3

  • hennaasemalta

   Todellakin.:D Ostin muuten osan joulukorteista valmiina mut vois silti miettii jotain yhteis kortintekoa joku pv?:)

 2. Tessa

  Ai-van i-ha-na tunnelma täällä!

  • hennaasemalta

   Kiitos, voin sanoa että täällä livenä se on vielä ihanampi.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *