Pullapäivä

Pikainen moi, ja kohta nukkumaan.
Tulin vaan kertomaan että pääsin sittenkin eilen Indiedays blog awardseihin. Oli kyllä mielenkiintoinen kokemus näin ensikertalaiselle, vaihtelua perus lapsiperhe-arkeen. Mun sisko sielä lähinnä bongaili tunnettuja muotibloggaajia, minä katsoin mielenkiinnolla ihmisten tyylejä. Tottakai ne omat kuvat jäi sitten toooodella vähälle. Tuli taas hirveä kiire lähteä kotoa ja gaalassa oli niin pimeää. Yksi rakeinen kuva löytyy mun Instagramista.

Kotiin palasin taksilla yhden maissa yöllä. Kyllä olikin ihanaa palata omaan sänkyyn kun Nestori sielä odotti hymyssä suin. Oli kuulemma pojillakin mennyt hyvin kotona ja Nestori oli kiltisti juonut ekaa kertaa korvikemaitoa pullosta. Vähän oli äitiä etsiskellyt mutta pullo oli onneksi kelvannut. Uskallan siis toistekin olla hetken poissa.

Tänään mulla onkin sitten virtaa riittänyt kaiken sairastelu-makoilun jälkeen. Laitoin vihdoin siman tulemaan ja loppuhiivalla innostuin pulliakin leipomaan. Puolet satsista perus korvapuusteja, toiset puolet tein lapsuuden ajoilta tutulla tavalla:  Valmista vadelmamarmeladia väliin. Ai että oli hyvää! Saatiin yllättäen äiti ja kaksi mun sisaruksistakin pullakahveille. Huomenna sitten taas takaisin ruotuun ja terveellisempää ruokaa nassuun. Mennyt nyt sairastellessa tietty ruokailut vähän miten sattuu.

Ystäväkin kävi illalla kylässä ja äsken sain vihdoin sen julistearvonta-postauksenkin kirjoitettua! Jessus että se siirtyikin jo monta kertaa… Huomenna onneksi taas arki, tosin pätkäviikko. Pitäisi pihaa laittaa, ja viikonloppuna odottaa kolmen sukulaispojan synttärit eli lahjaostoksillekin täytyy suunnata. Kunhan nyt kaikki olisivat vihdoin terveenä, se on mun suurin toive ensi viikolle!

Mukavaa alkavaa viikkoa,

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *