Pst! Alevinkki

Päätin nyt sitten lopulta tilata Mikille synttärilahjaksi ne Finlaysonin Norsu-lakanat joista aiemmin kirjoittelin. Finlaysonin sivuille kun pääsin, totesin että jaahas, tämä tilaus tulee sitten odotettua kalliimmaksi.
Sielä on jotkut Poistopäivät netissä ja tosi kivoja juttuja jopa yli puoleen hintaankin. Kuten ylläoleva lasten Ruusumuumi-lakanasetti, tyynyjä, peittoja, lakanoita, kankaita, pyyhkeitä jne jne.

Itse tilasin Norsujen (norsut siis ihan normihintaiset huom!) lisäksi mm. lapsille uudet tyynyt. Raukoilla kun on aikuisten tyynyt jotka ovat ihan liian paksut eikä mahdu noihin lasten lakanasettien tyynyliinoihinkaan. Pari jotain perus valkoista tyynyliinaa lähti myös mukaan, niitä tyynyliinoja kun pitäisi vaihdella usein, varsinkin mun jolla on valmiiksi huono iho ja sitä ei kyllä ”likaiset” tyynyliinat ja pyyhkeet auta.

Kannattaa kurkata, oli sen verran kivoja tarjouksia, vaikka mitä muutakin olisin voinut tilata, mm. mansikkalakanasetti-tai vahakangas olivat ihania!

-Henna-

Ps. En siis itse saa tästäkään mainostamisesta mitään, pöh… Mutta en malttanut olla vinkkaamatta.;)

Kommentit (2)
  1. Voi hitsi… mun piti viime viikolla tulla vinkkaamaan kauppareissun jälkeen norsuista, mutta unohdin. Eli ainakin Turun suunnalla näytti olevan ihan Prismassa noita norsulakanoita. Oli sekä sinisiä että keltaisia. Varmaan vois siis löytyä sieltäkin suunnalta Prismasta tai Cittarista, koska molemmat myy Finnlaysonia.

  2. hennaasemalta
    30.3.2012, 11:46

    Mä en kyllä ole nähnyt muuta kuin kodin 1 anttilassa oli harmaana…
    Mutta ei se mitään, nyt on tilattu ja kivat on!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *