Pinnasänky makkarissa

Hiihtoloma-viikko lähenee loppuaan. Tuntuu että viikko meni puoliksi vähän ohi, tai ei tehty hirveästi mitään hiihtolomaviikolle tyypillisiä juttuja. Alkuviikosta pojat oli kyllä luistelemassa ja Miki kaverilla yökylässä, mutta loppuviikonhan tuo sää on ollut aika kaamea..
Sen sijaan ollaan oltu paljon kotona ja hoidettu roikkuvia asioita. Mun auto oli taas huollossa ja katsastuksessa ja kotona ollaan tehty vähän sitä sun tätä. Kävin lasten liian pieniä vaatteita läpi ja mies siivoilee kaappejaan jne. Huomaa kun saa nukkua aamulla pidempään, että jaksaakin paljon paremmin.

Tiistaina Nestori täyttää 4 kuukautta, joten vaavisänky laitettiin pakettiin ja pinnasänky muutti makkariin.
Ihan hyvinhän tuo pinnis sinne mahtuikin. Nyt pilvimobilekin pääsi kunnolla käyttöön, aiemmin kun Nestori ei tuossa sängyssä juurikaan nukkunut, muutamat päikkärit vaan. Mobile tulee myös paremmin esille tuossa valkoista muuria vasten kuin Nestorin huoneessa jossa kirjavat tapetit.

Mua vähän jännitti että miten nukutus alkaa sujumaan tuossa. Ihan painajaisena vieläkin mielessä kuinka aikoinaan nukutettiin Mikiä aina monta tuntia… Hyvin on ainakin toistaiseksi mennyt. Pienet protesti-itkuthan on pakko aina ikkasta. (Mikä siinä onkin että lapset vihaa nukkumaan menoa, on ne sitten vauvoja, 6-vuotiaita tai mitä vaan…?) Meillä vakkariksi on kuitenkin tullut ”lapsi kyljelle-tutti suuhun- soittorasia soimaan-unirätti kasvojen eteen”-nukutusrutiini ja siihen poika itsekseen nukahtaa. Parasta!
Saa nähdä mitä sitten tapahtuu kun poika oppii liikkumaan….

Nestorin omaan huoneeseen tuli nyt tilaa, mutta huone on niin pieni ettei edes näytä kovin avaralta. Onpahan leikkitilaa sitten isompana.

Huomenna pitäisi taas opetella heräämään seiskalta, plaah… Onkohan aamulla niin aikaisin jo valoisaa? No pian ainakin!

-Henna-

Kommentit (2)
  1. miia ketunkololla
    22.2.2015, 16:40

    Kutsuvan näköinen on aikuisten peti.

  2. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
    22.2.2015, 17:37

    Toi huone on aivan ihana, sillälailla hienostuneen näköinen, mutta kuitenkin kodikas! Sisustat kyllä hyvällä maulla, tykkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *