Blogit
Koti asemalla

Pinkki käsityö

 Näköjään tämä värikäs, herkullinen/ällö värilinja jatkuu tässä blogissa.
Pitkästä aikaan istahdin ompelukoneen ääreen eilen. Mulla on ollut tosi pitkään kesken tuo tilkkupeitto, joten päätin jatkaa sitä vihdoin kun remppaamaankaan ei pääse. Tilkut ovat yhtä suoraa vailla toisissaan kiinni. Seuraavaksi pitäisi päästä ostamaan välivanu jotta saan peiton valmiiksi. Kangaskauppaan on muutenkin pitkä ostoslista, tyhjin taskuin ei vaan hirveästi shoppailla. Eli palkkaa odotellessa.:)

Mä olen jo aika hermostunut kun en ole päässyt remppahommiin, en edes tuonne talon toiselle puolelle pariin viikkoon. Miehellä onneksi alkoi eilen talviloma ja hän on tuolla ystävänsä kanssa putkihommissa just nyt, kiva kun asiat edistyy vaikken itse olekaan töihin päässyt. Täytyy käydä illalla kurkkaamassa, on niiiin outoa kun on ollut pois sieltä niin kauan. Suorastaan ikävä. Onhan se meidän tuleva koti, ja mun mielestä on kiva sielä vaan haaveillakin tulevasta, vaikkei mitään pääsisi tekemäänkään.

Tuossa just pari päivää sitten mietin että nyt ollaan asuttu tässä se reilu vuosi. Aika on mennyt toisaalta nopeasti, toisaalta hitaasti. Eniten musta kyllä tuntuu että olisin asunut tässä aina, tämä paikka tuntui alkunäkemästä lähtien niin vahvasti omalta kodilta. Huomaan yleensä yksin täällä ollessani, kun talo on hiljainen, vain lattian narina kuuluu, tuntevani sellaisen hyvän tunteen, että jes, täällä sitä ollaan!

Lapset kyllä viihtyy täällä hyvin myös, ja mies ja kissat.
Loppuun laitankin kisuista kuvan, vähän nauratti taas kun riitapukarit nukkuivat päällekäin yksi päivä.:) Oskun ilme on sellainen että mitä tuo nyt taas tuohon änki, mutta nukahti pian itsekin. Huone oli aika viileä, joten taisi se toisen läheisyys mukavasti lämmittää. Hereillä voi sitten painia taas.

-Henna-

Ps. Peiton kankaat valikoimasta poistunutta Tildaa sekä viime kevään Amy Butleria. Amyltä taitaa tulla uusi mallisto Eurokankaaseen pian, voi vitsi varmaan sekoan taas kun näen ne. Maksavat vaan niin paljon….

Kommentit (5)

 1. Pinkki

  Mä tulkitsin ton jutun siten, et teet Pinkille käsityön. Sopis kyllä 🙂

  kaunis on!

 2. Mervi

  Wau minkä värinen tuoli! Minulla on nyt alkanut keväinen värin-kaipuu-kausi, joten siihen sopii erinomaisesti ihanat kuvasi. 🙂

 3. anrinko

  Ihanaa kun säkin tykkäät karkkiväreistä. =) Mä en taida ikinä niihin kyllästyä…tai en ainakaan heti huomenna.
  Mekin ollaan asuttu hiukan päälle vuosi meidän talossa. Remonttia ollaan tehty tosi vähän.
  Pidetään hiukan taukoa kaikesta.
  Kesällä puuhaillaan pihalla maalaten ja kaivaen multaa.
  Meillä tulee kestämään vuosia ennen kuin on valmista. Tehdään vain kesäisin, joten hitaasti valmistuu.
  Tsemppiä touhuihin!

  Ps.Meidän kissat on samanlaisia. Painivat päivällä ja nukkuvat päälekkäin. =)

 4. Niina K

  Tulee kyllä kaunis peitto! 🙂

 5. Anonyymi

  Harmi et ite oon niin "käsi" käsitöissä. Parsinta onnistuu , mut siihen se sit jääkin 🙁 Onneksi rakas mummuni ilahduttaa mua hienoilla villasukilla jne.
  Kyllä täälläkin välillä naurattaa kun vanhin kissa antaa muiden tulla hänen viereen nukkumaan , ja katse kyl kertoo enemmän kuin sata sanaa ;D Mamin vieressä kun kaikki 4 kisua haluaisi tietysti olla samaan aikaan 🙂 Terkut kisuille 😉 T: Niina ja 4kisua

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *