Pinkit bileet

Annoin jälleen kerran luvan siskolleni pitää synttäribileensä meillä. Koska mä en varmaan ole ikinä eläissäni osannut sanoa siskolle ei. Sisko täytti jo 20 vuotta. Mä silti edelleen muistan täysin kirkkaasti sen hetken kun sisko syntyi ja mulle kerrottiin puhelimessa että vauva on tyttö. Mulla oli lauma veljiä, ja sain vihdoin siskon. Siitä lähtien sisko on ollut just niin ihana ja tärkeä kuin se fiilis siinä puhelimessa. Joten tottakai sisko sai pitää meillä bileet, kun ei meillä mitään muutakaan ihmeellistä ollut tiedossa. 

Ketään ei yllättänyt että bileiden teema oli pinkki. Sitä se on varmaan ollut joka vuosi tämän 20 vuotta. Tarjoilut vaan muuttunut vuosien varrella, varsinkin tuo juomapuoli. Nyt oli tarjolla todella hyvää Fresitaboolia sekä Twisterboolia, jossa itse jäätelöt kellui viilentämässä juomaa. Kaiken olisi tietty kruunannut lämmin kesäpäivä, mutta sitä ei todellakaan nyt saatu. Sen sijaan meille ahtautui reilu 20 nuorta keittiöön. Meidän keittiö ei ole ikinä ollut niin täynnä. On meillä toki juhlissa väkeä ollut mutta yleensä pitkin asuntoa levittäytyneenä. Lupasivat käyttäytyä ja lähteä ajoissa kun lapsetkin oli kotona. Nestori alkuillasta ihmetteli väentungosta mutta ei ollut muutoin juuri moksiskaan. Nautti vaan kun täti oli taas meillä. 

Tänään onkin sitten mennyt päivä vähän rauhallisemmissa merkeissä. Pitkään harkitsin että olisin mennyt tänään Flow-festareille katsomaan Siaa mutta en nyt sitten mennyt. Sen sijaan ollaan kotona oltu, kirottu hirveää vesisadetta ja syöty pizzaa. Joka sunnuntain perinteeksi on myös muodostunut ensi viikon kalenterien askartelu, ja niin kiva perinne onkin. Tunnen myös koko ajan paremmin oppivani tätä, tai oikeastaan löytäväni sen oman tyylin. Väriä on aina paljon sekä vesivärejä. Siihen sitten tarroilla ja netistä tulostetuilla kuvilla teemaa.

Tasan viikon päästä on Korson aseman puodin avoimet ovet, ja voin kuulkaa sanoa että on vähän alkanut jännittää. Reilu 200 ihmistä on ilmoittanut kiinnostuksesta tapahtumaan, ja porukkaa voi olla enemmänkin. Tai sitten sataa kaatamalla eikä kukaan tule. En ikinä ole järjestänyt mitään tällaista, enkä tiedä yhtään miten se sujuu. 20 ihmistä tuntui eilen paljolta, mites sitten 200. Toki meillä on monta myyjää, on kahvilaa ym joten väki jakautuu ympäriinsä, mutta silti. Jännittää miten ehdin olla läsnä jokaiselle, laskenko kaiken oikein vai sähläänkö vain. Osaako ihmiset tulla meille kotiin ostoksille, onhan ostotilanne kuitenkin vähän erilainen kuin myymälässä. Jännittää ihan pirusti sää, ehditäänkö kaikki tehdä, saadaanko piha kivan näköiseksi. Tykkääkö ihmiset mun tuotteista, viihtyykö muut myyjät. Ketä meille tulee, osaako ihmiset tänne. Apua apua apua! Superkivaa mutta jännittää.

Luultavasti palailen valmisteluista tännekin, kerron tunnelmia ja fiiliksiä. Nyt menen jatkamaan työhuoneen siivousta. Koitan järjestää sitä enemmän “myymälämäisemmäksi” ja siivota kaapit ym.

Kivaa alkavaa viikkoa! Ensi viikolla alkaa myös koulut täällä meillä, arki alkaa!

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Ihana värikäs kattaus.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *