Pikkujoulusuunnitelmia

Juu, niin ne muotibloggaajat tepastelee sisällä kengät jalassa, mutta meilläpä rouva kulkee kulahtaneissa satavuotta vanhoissa villasukissa.:D Nyt ja aina.
Olisi tietysti syytä tehdä itselle välillä uudet villasukat, mutta josko noi muiden joululahjat tekisi ensin pois alta…

Tänään mulla on ollu tässä enemmänkin noin mietteliäs ilme, olen meinaan suunnitellut tulevan viikonlopun pikkujoulujamme. Mitä päälle, miten paljon joulukoristeita kaivan jo esille, miten musa, miten lasten pikkujoululahjat, ja mikä pahinta, mitä tarjoilen syötäväksi?? Vaikeinta suunnittelussa on se, etten tiedä yhtään tuleeko porukkaa 15 henkeä vai 40 henkeä. Haaveissa olisi sushi mutta se ei kyllä isolle porukalle onnistu…

 Täytyy siis jälleen tehdä niin että ei ota stressiä, ostaa jotain ja pakkaseen varapiirakat tms, sitä ruokaa kun on kuitenkin aina liikaa. Tärkeintä on että kaikki on terveenä ja saadaan viettää mukava ilta läheisten kanssa. Tilataan sitten pizzat vaikka jos sapuska loppuu kesken!

Asemalle saapuu siis joulutunnelmat tämän viikon aikana, punaista ja pellavaa, aika perinteisesti mennään jälleen. Tärkeintä on ne kynttilät joita ripotellaan joka paikkaan!

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Lievestuore As.
  18.11.2013, 14:29

  Minä en suunnitellut vielä joulujuttuja vähään aikaan, mutta sitten tänne eksyikin kranssi, valot, minikuusi, punaisia tuikkuja…olen nalkissa 😀
  Ja nuo villasukat on aivan ihanat!

  1. hennaasemalta
   19.11.2013, 19:51

   Haha, kummasti ne hiipii aina hiljaa kotiin!:D
   Kiitos, nuo on mummini tekemät ikivanhat sukat.:)

 2. Juuh, kyllä villasukat rules! 🙂
  Leppoisia pikkujoulusuunnitelmia ja toteutusta sinne! 🙂

  1. hennaasemalta
   19.11.2013, 19:52

   Kiitos!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *