Pikkujoulun odotusta

Tänään on siivottu ja puunattu.
Tai no, ei hirveästi puunattu koska en ole kovin innokas siivooja, mutta joulutavaroiden järjestely ja kivan joulutunnelman luonti on ollut parasta.
Huomenna on lapset poissa, ja vanhemmat saa viettää pikkujouluja pienen porukan kesken.

Vieläkään en ole 100 % varma että juhlat onnistuu, on ollut nyt niin paljon kaikkea joka on meinannut pilata koko juhlat.
Ensin mies on sairastellut, sitten Miki sai flunssan joka jatkuu edelleen, pakettiautokin alkoi hajoilemaan ja eilisen Miki oksensi…
Kaiken lisäksi tuo oksennus tapahtui aivan yllättäen Helsingin päästockan jouluosastolla, siinä ruuhkaisella aukiolla jossa paljon ihmisiä… Olipa kiva tilanne kun kyseistä nestettä oli lattialla, vaatteissa, kärryissä, joka paikassa ja paljon. Ihmiset vaan toljottaa ja mä oon siinä yksin että ”jaahas, mitenhän me tästä selvitään…”
Lopulta tuli avulias myyjä paikalle, ostettiin uudet housut ja päästiin kotiinkin.
Tänään ei päästy töiden pikkujouluihin, mutta poika on onneksi jo paremmassa kunnossa.
Katsotaan nyt onko tauti huomenna mammalla ja iskällä…

Mä olen kyllä sitä mieltä että me ollaan miehen kanssa ansaittu pienet juhlat ja Miki on ansainnut sen, että pääsee mummin ja tädin luokse yöksi. Poika niin odottaa innolla, ja eteinen on täynnä mukaan lähteviä reppuja, jotka pursuaa leluja.:)
On ollut kiva kun on joutunut tekemään muutakin kuin remppaa.
Toivotaan myös että vieraamme pysyvät terveenä, ja saadaan viettää mukava ilta!:)

Meidän pikkujouluihin kuuluu tänä vuonna Greengaten astiat, paljon pilkkuja näköjään ja stockalta ostetut ihanat värikkäät pallovalot. Noita oli vaikka miten hienoja väriyhdistelmiä, mm. liilan, harmaan ja turkoosin yhdistelmiä. Pähkäilin pitkään mitkä otan, sekin väriyhdistelmä olisi ollut todella tyylikäs.
No, mä en osaa olla tyylikäs vaan valitsen aina ne karkkivärit.:)

Mä olen siis viikon hoitanut asioita, miehen osuus on ollut tämä.:D Parturiin sai vihdoin itsensä,( ja vähän kuulla kiireisen vaimonsa motkotusta tänään) joten nyt sopii mieskin siivotun talon kalustoon.;D

-Henna-

Ps. Cocolla oli hauska päivän postaus: ”Päivä kanssani” jossa hän kertoi tyypillisen päivänsä hetket ja tapahtumat. Oli aika hauska postaus (Coco kertoi sen vielä niin ihanasti) Pitäiskö munkin tehdä sellainen?

Kommentit (9)
  1. Pitäis todellakin!! Ja vaikka parista päivästä!
    – odotellen-
    =)

  2. Joo ehdottomasti pitäis!! 🙂 T, Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *