Koti asemalla
Koti asemalla

Pikkuinen Myy

Vietetäänkö teidän perheessä nimipäiviä?

Meidän perheessä vietettiin lapsena, kakku ja paketti kuului asiaan. Näin aikuisena ei tuollaista juuri tule vietettyä, niin kuin ei synttäreitäkään hirveästi. Kortteja ja suullisia onnitteluja tosin aina saa, kortithan on tosi kiva tapa vaikkei iso juhla olisikaan kyseessä! Itse olen harmi kyllä todella huono muistamaan muiden nimipäiviä, pieni onnittelukin kun aina piristää.

Tänään me kuitenkin vietettiin vähän äidin ja Mikin kanssa mun myöhäisiä nimipäiviä.
Äiti ostaa aina mulle jotain pientä lahjaksi, ja tällä kertaa sain itse valita tuon Pikkumyyn. Mielestäni se on suloinen, vaikka yleensä en tällaisista ”posliinihahmo” koristeista kauheasti välitä.

Olen nähnyt nyt paljon lehdissä ikkunalaudoille tehtyjä koristeasetelmia, jossa vaikka posliinipeuroja, kukkia, astioita… ja haluaisin sellaisia itsekin laittaa kun joskus ikkunalaudat saan. Joskus aiemmin kaikenmaailman halvat posliinihahmot olivat muotia, (mulla ainakin oli niitä hirveesti) ja nyt taitavat vähän palata taas? Tosin niitä ei ripotella ympäri kotia miten sattuu, vaan kauniisiin asetelmiin jossa koristeet korostuvat. Mä tykkään tehdä asetelmia, siksi mulla varmaan onkin tavaraa kaikki tasot täynnä…:D

Kauppakeskuksessa kävimme myös kahvilla, ja teen innoittamana ostimme äidin kanssa molemmat Clipperin teetä lisää, noita on nykyään vaikka mitä ihania, olisipa kaikki tuotteet kaupoissa noin ihanissa rasioissa!

Oli mukava päivä, Mikikin sai jotain pientä kivaa mummiltaan.
Onneksi on olemassa äiti!:)

-Henna-

Ps. Testasin vähän sitä Uulan maalia paneeleihin. Onhan se vähän vihreämpi, mutta…. En tiedä, yritän huomenna päivänvalossa vielä katsella että annanko olla vai ostanko jotain muuta maalia. Kuviakin saatte sitten.

Pps. Hain kaupasta Vantaan Sanomien paperiversion, ja kyllä nauratti kun siinä oli joku painovirhe, ja mä näytin ihan turpiin saaneelta.:D Ei meidän remppa nyt niin rankkaa ole.:D

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Eppu täydentää hyvin noi sun asetelmat. Ovatkos yrtit jääneet rauhaan. Joku Osku on mieltynyt ananakseen. Et löytyy sun jääkaapillesikin jatkossa käyttöä. http://www.youtube.com/watch?v=G5KRdFAwF1M&feature=fvwrel
  Timo

 2. hennaasemalta

  Jep, Eppu on itse talon hienoin taideteos, Osku myös, kissat ovat niin kuvauksellisia. Tänäänkin kun lähdettiin pojan kanssa ulos, ihailtiin vaan ovelta Eppua joka makasi niiiin hellyyttävästi sängyllä. Teki mieli juosta hakemaan kamera, mutta annoin kerrankin herran rauhassa nukkua.:)
  Ei meidän kissat yrttejä syö, mutta mm. ranskalaisenperunan Eppu varasti pöydältä yksi päivä.:D

  Haha, hauska ananashullu, pitääpä näyttää tuo video Mikille huomenna!:) Kaikilla kissoilla tuntuu olevan joku hassu luonteenpiirre.
  Epulla mm. laatikoiden ja teippien narskuttelu, Oskulla lattialla/lasten kiikun alla makoilu selällään.:D

 3. Jasmine

  ihana pikku myy! 🙂 ja ihanii noi kuvat muutenki (=

 4. Päivi

  Kyllä meillä vietetään ihan kaikki päivät! Äitini on joskus sanonut, että juhlapäivät ovat aina hyvä syy leipoa kakkua ja keittää kahvia. Silleen saa perheen kokoon ja kaikilla on kivaa. Ei meillä mitään kummallisia lahjoja osteta, sukkia tai jotain muuta pientä lapsille ja kukkia tms aikuisille.
  Elämä on kuitenkin periaatteessa kohtuu harmaata joten kun muistaa kaikkien nimipäivät ja synttärit, on ne päivät aina vähän värikkäämpiä 🙂

 5. hennaasemalta

  Kiitos Jasmine!:)

  Päivi: Niinpä, hyvin sanottu ja niin totta! Pitäisi opetella itsekin muistamaan muiden päiviä paremmin. Mä tykkään tehdä kortteja, ja monesti pitänyt tehdä niitä vaikka valmiiksi pino, jotta voin lähettää kaikille aina juhlapäivinä. Nyt rempan alla jäänyt…
  Lupaan parantaa tapani niin korttien, kuin esim leipomisen suhteen kun täällä vähän rauhoittuu. Se on mun lupaus itselleni.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *