Blogit
Koti asemalla

Pikaterveiset

Sinne meni sekin pitkä viikonloppu, ja mä ajattelin tulla sanomaan pikaisesti moikat ennen kuin alkaa taas arjen askareet. 
Mulla meni viikonloppu löhöilyperjantain jälkeen tehokkaasti jouluostoksilla. Lauantaina Helsingissä siskon ja äidin kanssa, tänään Jumbossa samalla naisporukalla. Melkein kaikki on nyt hankittu, kyllä helpotti kun löysin tosi kivoja juttuja läheisille!
Joulufiilis on iskenyt vihdoin, hyasinttien tuoksussa viimeistään. Osa hyasinteista on perinteisesti Greengaten kupeissa mutta nämä kuvan hyasintit pääsi Uashmaman kätevään kestävään paperipussiin. Omani tilasin Seitashopista.

Viikonloppuna tutkailin myös jälleen kameraa kirjaston kameraopusten sekä Indiedaysin kuvausohjeiden avulla. Tämä pimeä aika kannustaa harjoittelemaan lisää, mä olen niin alkutekijöissä vielä kuvausten suhteen. Halu on kova oppia, mua on aina kiinnostanut kuvaus. Lisäksi teidänkin takia haluan näyttää täällä mahdollisimman hyviä kuvia. Tuntuu vaan ettei ikinä ole oikeasti aikaa keskittyä asiaan, siinä kun tosiaan pitää perehtyä säätöihin kunnolla, ja vaan kuvata ja kuvata. Pari kikkaa taas opin, valoisaa ja sitä omaa aikaa odotellaan siis, jotta pääsen harjoittelemaan. Viimeksi tein samaa harjoittelua keväällä ja heti auttoi kovasti kun oppi pari asiaa. Nyt oli taas aika oppia lisää. Pitkään toivoin ehtiväni valokuvauskurssille, mutta oppii sitä itsekseenkin jos vain haluaa.

Loppuun vielä muistutan että mua voi seurata enemmän myös Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa. Mä vielä vähän opettelen sitä että muistaisin kuvata Instaan juttuja, mutta kyllä sielä nytkin on jonkinverran kuvia meidän elämästä, jotka ei ikinä blogiin pääse. Esimerkiksi eilisestä shoppailupäivästä. Vaikka et itse olisikaan kirjautunut Instaan, voit silti oikean palkin linkistä seurata Instagramiani.

Mukavaa alkavaa viikkoa,

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Minna Hyrkäs

  Täälläkin kovasti valokuvausta harjoitellaan, kiitos noista linkeistä! 🙂

 2. Keltaisen tuvan emäntä

  Nuo paperipussit on tosi käteviä! 🙂

 3. Irmastiina Ruusukummusta

  On se helpottava tunne, kun lahjat on hommattu…täälläkin kaikki valmiina, paketointia vaan odottavat…:)

 4. Jaana

  Hyasintit on ihania! Mä olen tässäkin jouluvalmistelussa myöhässä, mutta noita pitää heti laittaa ostoslistalle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *