Blogit
Koti asemalla

Pikakuulumiset

Hengissä ollaan, ei hätää! 
Äiti soitti tänään ja sanoi että puoli sukua jo soittelee hädissään että onko jotain sattunut kun blogi ei päivity, niin piti tulla äkkiä sanomaan että hengissä ollaan, heh!
Kerron samalla Instagram-ja kännykkäkuvin viime aikojen kuulumia.
Suurimmat poissaolojen syyt ovat nämä hellesäät, pyhät, ja meidän perheen harvinaisen sitkeät sairastelut. Meillä on viikkoja jo pyörinyt flunssaa. Isäntä valittaa kurkkua, yhdellä on korvatulehdus johon haettiin pitkänäperjantaina lääkettä sairaalan päivystyksessä (Juu, kivaa oli ja pitkät jonot…) ja yhdellä on silmätulehdus. Itse olen flunssista vielä selvinnyt, mutta ihmeen ilkeät raskausvaivat on vetänyt minutkin sängyn pohjalle… Yleensä en kärsi päänsäryistä, ja pahoinvoinninkin luulin loppuneen ekan kolmanneksen jälkeen, mutta toisin kävi. Tiistain makasin peiton alla pahoinvoivana ja päänsäryssä, eilinenkin meni vielä vähän hömelössä olossa, tänään taas tuntuu ettei raskaana olisikaan… Ihme juttu.

Ulkomuoto tosin kertoo kyllä että juu, raskaana ollaan, todellakin! Huomenna alkaa viikko 17 enkä tiedä mihin nämä viimeiset viikot taas katosi. Jotenkin sitä ultran jälkeen lakkasi viikkoja laskemasta niin tarkkaan, mutta kohtahan tässä mennään jo puolivälissä…

Muutoin arkeen kuuluu pientä matkahaaveilua. Espanjanreissu lähenee, pikkuhiljaa olen kaivellut kesävaatteita esiin ja jakanut kasat kahteen. Niihin joihin mahdun, ja niihin joihin en mahdu. Onneksi asumme espanjassa huoneistossa jossa on pyykinpesukone, niin voi ottaa pikkuisen vaan vaatetta mukaan ja pestä sielä. Mitään uutta en juurikaan osta, mutta uudet bikinit piti käydä ostamassa, onneksi niitä saa jo kaupoista kivasti. Nämä siniset ostin Cubuksesta, ovat luonnossa kivemmat kuin kuvassa.

Vaikka alkupääsiäinen menikin vähän penkin alle, niin saatiin me silti myös nauttia keväästä ja kauniista säistä. Sunnuntaista maanantaihin olimme koko poppoo mökillä. Yhteensä meitä oli sielä 5 aikuista, 5 lasta ja kaksi koiraa. Oli aika hulinaa, heh, mutta niiiiin ihanaa! Lapset on onneksi jo sen verran isoja että pärjäävät pitkälti itse, saatiin kälyn* kanssa ottaa aurinkoa ja vaan jutella ja nauttia mökin maisemista. Tiesin myös hyvin että se lasten omatoimisuus loppuu ensi kesänä, sitten mukana on pieni vauva pitkästä aikaa. Odotan kyllä sitäkin todella paljon, mutta ihana nauttia vielä tästäkin!

Arki alkoikin taas nopeasti, ja mä tosiaan sairastin heti ekan arkipäivän. Nyt ollaan taas jo torstaissa ja mä pistin äsken simat tulemaan. Vielä ehti!
Nyt pitäisi jaksaa alkaa siivoamaan olohuonetta ja vaihtamaan järjestystä jotta pääsen vihdoin kuvaamaan meidän uuden ihanan tv-tason.
-Henna-

* Miettiessäni mikä miehen veljen vaimo on mulle, opin wikipediasta että kälyhän tarkoittaa montaa asiaa, myös häntä. Tuli oikein pieni ahaa-elämys tähänkin arkipäivään, heh!

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  No juu, onneksi me täällä blogissa ei voida käydä sua "tönimässä" vaikka kieltämättä usemman kerran kävi katsomassa onko mitään kuulumisia. Ja kuten äitien tapana on, niin minäkin mietin täälläkin että onkohan jotain ikävää sattunut vaikka vauvalle…joten onneksi ei.
  Kivoja kuvia ja kuulumisia =)

  • hennaasemalta

   Ei sitä edes ite ehdi huomata aina että oho, tulipa pitkä tauko. Aika vaan juoksee ja tätä oikeaakin elämää pitää elää. 😀
   Täällä blogissa kun ei harmi kyllä pysty niin helposti tulla vaan pikaisesti moikkaa niinkuin instagramissa tms… :/ mut tiedän tunteen, iteki välillä ihmettelee jos jossain blogissa pitkiä taukoja.

 2. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

  Heh, KÄLY 🙂 tuntuu niin hassulta nimikkeeltä 😉 mutta toi oireilu eli pahoinvointi voi viitata siihen tyttöönkin! *toiveikas*
  Ja masu on kyllä taas niin kasvanut….miten ihan muutamassa päivässä!

  T: Käly

  • hennaasemalta

   Heh, sitä kuvittelee kaikki oireet kohta tyttöoireiksi kun toivoo tyttöä. 😀
   mut viime yönä unessa tää oli tyttö! Eka sellanen enneuni tms. 🙂

 3. Anonyymi

  Hei voitkp kertoa minkä nimisellä homeopaatilla sinä kävit? Harkitsen itse asiaa. Kiitos 🙂

  • hennaasemalta

   Käyn Satu Järvilehdolla Helsingissä. Suosittelen!:)

 4. Anonyymi

  Moikka! Olen ollut blogisi lukija jo melko pitkään, ja muistelen, että jossain varhaisessa postauksessa sanoit lopettavasi mikistä kuvien julkaisun hänen täytettyään 3v. Hän taitaa kuitenkin olla jo 5-6(?) Kiinnostaisikin tietää, miksi muutit mielesi? Henkilökohtaisesti en usko mikin olevan missään vaarassa, vaikka hänestä kuvia laitatkin, mutta mistä sitä ikinä tietää millaisia hörhöjä on liikenteessä… Tunnen muutenkin vanhempia, jotka ei halua lapsistaan edes vauvaiässä kuvia mihinkään sosiaaliseen mediaan hyväksikäytön tms pelossa. T.pohdiskelija 🙂

  • hennaasemalta

   Joo Miki täytti just 6 vuotta.
   Niinhän mä taisin joskus päättää, mutta maailma muuttuu ja kaikista vilisee netti täynnä kuvia. Lisäksi Miki on ollut monessa lehtijulkaisussa jne niin tulin tulokseen että olkoon.
   Ei oikeasti kaikkea voi tässä elämässä pelätä, jos tuollaisia pelkäisin en uskaltaisi koko blogia kirjoittaa. Yhtä paljon niitä hörhöjä on tuolla junissa, kaupoissa, ja täällä oikeassa elämässä yleensäkin.
   Tämän siis päätin lopulta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *