Pihalla aamusta iltaan

On tää vaan niin parasta, kesä!
Ei pelkästään lämpö, vaan lisäksi se innostunut, inspiroitunut ja iloinen fiilis jonka se kesä tuo tullessaan, ihan parasta! Varsinkin aina nämä kesän ekat päivät! Täytyy vaan toivoa että kivat kelit jatkuu.

Tähän aikaan kesästä meidän pihakin näyttää vielä ihan siedettävältä, vielä kun kaikki on tosi vihreää eikä ole liian pitkää heinikkoa tai liian kuivaa. Sitä vain istuu pihalla ja haaveilee kaikesta mitä pihalle haluaisi.

Vielä kun oppisi olemaan ahdistumasta tekemättömistä hommista. Niihinkin kun silmä osuu jatkuvasti ja niitä on jotenkin enemmän, talvella kun sitä tuijottaa vaan sisätilojen keskeneräisyyttä…
Tänään muuten grillattiin ja syötiin ulkona ekaa kertaa tänä kesänä. Me ei tosin hirveästi olla mitään grilli-ihmisiä, meidän grillikin on vain pieni onneton pallogrilli, heh! Mökillä tulee enemmän grillattua kyllä. Pitäisi oppia välillä tekemään muutakin kuin perus makkaraa tms niin grilli ehkä lämpeäisi useammin.

Mun elämäni ensimmäinen nurmikko alkaa vihertämään. Vajaan parin neliön pläntti oven vieressä vähän naurattaa, se kun on niin pientä siihen nähden miten paljon sitä nurtsia meille vielä tulee. Sisäänkäynti kuitenkin siistiytyi, ja mä saan ens jouluna valot tohon pikkuiseen tuijaan, jee! Todettiin myös että sitten kun toden teolla saadaan nurmikkoa pihaan, täytyy tilata sitä valmista ruohomattoa. Ei kestä hermot pitää eläimiä ja lapsia poissa kasvavalta nurtsilta. Nytkin kissat ehti jo kaivella kuoppaa tuohon nurkkaan, Unto kävi myös hyppimässä ja lapsetkin melkein. Kaikki kielletty oikein imee puoleensa tätä porukkaa…

Varaston nurkalla kasvaa taas herkkuja, jännä nähdä miten tuo pikkuinen vihervitriini auttaa esim tomaatin kasvussa. Saadaanko vihdoin tomaatteja vähän aiemmin kuin alkusyksystä?

Mua jännittää ihan kauheasti, huomenna olisi ultra! Uskon että kaikki on hyvin kun pikkuinen niin kovasti jo masussa liikkuu, mutta vilauttaako hän? Saako Miki veljen vai siskon? Tänään Miki sanoi että poika se on kun potkii noin!

-Henna-

Kommentit (3)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  21.5.2014, 06:36

  Oi, tuollaisesta kasvihuoneesta olen unelmoinut!

 2. Jaana / Ihana talo maalla
  21.5.2014, 11:12

  Mulla on samansuuntaisia ongelmia kasvimaan kanssa kuin sulla nurmikon, kisu menee lehtikaalin pienten versojen ja niitä piettävän harson päälle nukkumaan. Yritä siinä sitten jotain viljellä 🙁

  1. hennaasemalta
   21.5.2014, 15:24

   Ai kun kiva… Kissoja ei pysty edes käskemään ja opettamaan niinkuin koiria… Ne tekee just niin kuin ne haluaa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *