Blogit
Koti asemalla

Pihahaaveita

Vaikka tänään aamulla ulkona olikin täysi talvi, mä haaveilen silti jo kesästä ja pihalla löhöilystä. Kukapa ei haaveilisi, kyllä sitä lämpöä jo kaipaa…
Meillähän on piha edelleen ihan tekemättä, hiekkalaatikko kyllä löytyy, trampoliini ja ruokailuryhmä. Siinä oikeastaan kaikki.
Mä kaipaisin kovasti pihalle jotain kunnon löhöily-ja hengailupaikkaa. En vaan tiedä millaisia. Polyrottinkiset pihakalusteryhmät ei ole yhtään meidän vanhan pihan juttu.
Hobby hallilla olisi kuitenkin tänä kesänä jotenkin tosi kiva puinen sohvaryhmä. Onhan tuokin aika moderni, mutta uskon että se istuisi meidän pihaan ihan hyvin.

Meillähän on tarkoitus joskus rakentaa saunarakennus pihalle varastorakennuksen viereen. Meillä on just lupahakemusjutut sen suhteen kesken. Haaveilen että saunan viereen saisi paljun ja pienen terassin jossa sohvaryhmä voisi sitten joskus olla myös.
Toistaiseksi sohvan voisi laittaa tuohon ruokailuryhmän tilalle pääoven viereen. Sekaan romanttisia tyynyjä, värikkäitä astioita, yrttejä ja lyhtyjä.
Etupihalle eli radan puolelle vuorostaan haaveilen tasaista nurmikkoa ja pientä metallista pihakalustoa, joka myös Hobby hallista löytyisi. Siinä voisi juoda teet aamuauringossa. Aurinko kun tulee itse pihan puolelle vasta iltapäivällä.
Oi että, pihasta tulee kyllä ihana sitten kun sen kimppuun ehditään!

Hobby hall haastoi bloggaajat sisustamaan täydellisen terassin tai parvekkeen. Haasteessa siis minäkin mukana. Voit äänestää suosikkiasi täällä ja osallistut samalla arvontaan. Kampanja-aikaa on 12.4.2015 asti.

Olisipa hienoa voittaa, niin saisi vähän taas pihahaaveita eteenpäin.

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *