Pientä pääsiäiseen valmistautumista

 

 

Me ollaan täällä lasten kanssa touhuttu pieniä pääsiäis-askareita. Laitoin jo viime, vai toissa, viikolla herneenversoja, jotka on nyt just hyvän korkuisia ja ihanan vihreitä keittiön ikkunalaudalla. Lisäksi tänään laitettiin lapsille pääsiäisruohoa kasvamaan omiin huoneisiin. Miki tykkää kyllä kovasti tehdä tuollaisia kasvattelujuttuja, Nestori taas ei oikein malta keskittyä.

Kävin viereisestä kirjakaupasta hakemassa jo sulkia, huomenna pitäisi hankkia jotain muutakin koristetta, ja aloittaa pajunoksien koristelu. Miki ei ole ikinä käynyt virpomassa, ei ole halunnut. Emme ole edes oksia koristelleet. Nyt Miki arpoo menisiko kaverin kanssa. Menee tai ei, me tehdään joka tapauksessa edes kotiin oksia. Löysin myös hauskoja naamoja muniin. Niitä laitettiin tänään illalla vielä maalattuihin muniin. Nestori taas askarteli pääsiäiskortin tänään asukaspuiston askartelupäivässä. Jotenkin niin symppis tuo kortti, kertoo jotenkin ettei poika ainakaan vielä oikein välitä noista askarteluhommista, haha! Lähinnä vaan levitti jälleen kynät pöydälle, pisti takaisin astiaan, takaisin pöydälle… Munankin maalaaminen meni siihen että poika paiski munaa pöytään, ja lopulta puristi koko munan rikki kädessään. No, oli vissiin ainakin hauskaa! Sai nyt edes jotenkin olla mukana kun muut maalaili.

Tipujuttu kuvassa taas on neuvolakortti, joka halusi mukaan kuvaan kun on niin tähän aikaan sopiva. Käytin sitä, kun varasin Nestorille JO 1,5-vuotis neuvolaa! Aika kiitää, Mikikin täyttää ensi kuussa 8 vuotta, kovasti koitetaan jo pähkäillä synttäreiden ohjelmaa.

Mulla alkaa olla pieni hermostuminen Samin huoneen suhteen. Tuolla se mies nytkin rapsuttaa lattiaa, mutta aikaa on niiiiiin vähän tässä enää, käääääk! Huomenna olen kuitenkin menossa maalia ostamaan seiniin, jee! Ehkä se just tämä aikaraja ja pieni stressi, pistää vipinää kinttuihin. Tosin itse täällä väsyneenä vaan kirjoitan postausta. Täytyy huomenna jaksaa auttaa hommissa.

Ihanasta auringosta ollaan saatu tänään nauttia, siitä sai toivottavasti voimaa tuleviin päiviin, kun alkaa kuulemma taas viiletä… Josko se kevätkin sieltä sitten pian oikeasti alkaisi, ja nämä olisi ne vikat pakkaset.

Tällaista arkihöpinää tänään. Niin totaalisen perus perhearkea, mutta kuitenkin niin kivaa ja ihanaa. Arkea ja pieniä kivoja juttujahan tämä elämä onkin pääosin.

Mä tästä siirrynkin vielä Pinterestiin etsimään pääsiäisideoita. Jonkun näin maalanneen Mignonmunia kalkkimaaleilla, vitsi nekin oli kauniita!

-Henna-

Ps. Josko vihdoin pian juttua siitä lupaamastani blogipäivästä, on ollut päivämäärän kanssa tässä vähän säätöä vielä.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *