Blogit
Koti asemalla

Pieni työnurkkaus

Kylläpäs mä nyt pyörin olohuoneessa näissä jutuissani. Jos tämä nyt olisi hetkeksi viimeinen juttu täältä, ja ensi kerralla jotain muuta.

Me siirrettiin toistaiseksi mun pöytäkone työhuoneesta olohuoneeseen, jotta sitä ehtisi joskus käyttääkin. Nyt voin vähän käydä asioita hoitamassa netissä, niin että valvon Nestoria toisella silmällä. Mun työhuoneessa en ehdi ikinä tehdä mitään, kun Nestoria ei voi sinne päästää. Joten järkevämpää näin. Muutenkin mun huone on nyt niin viileä ettei sielä tule harmi kyllä tehtyä muuta kuin kuivattua pyykkiä. Keskellä työhuonetta on myös tapetointipöytä joka odottaa että olisi hetki aikaa tapetoida aula loppuun. Toivottavasti se hetki tulee nyt viikonloppuna. Kunhan olen maalannut wc:n loppuun.

Se meidän wc on muuten tosi hyvällä mallilla, ja tykkään kyllä! Vielä toinen kerros mustaa maalia patteriin ja vähän jotain paikkailuja. Pitäisi myös päättää minkä peilin sinne laitan. Ensi viikolla viimeistään sieltäkin kuvia tulossa.

Niin siitä mun pienestä työnurkkauksesta vielä (vähän lähtee tämä asia rönsyilemään…). Tuo nurkkaus on melko ruma kaikkine miljoonine johtoineen, johtokoteloineen ja sähkökaappeineen. Olen monesti miettinyt että mitä teen tuolle sähkökaapille, maalaanko liitutaulumaalilla tms. Nyt se saa toimia tuollaisenaan ilmoitustauluna. Pöytäkään ei ole mikään kaunis helmi, eikä koko nurkkaus, mutta välillä on otettava se mitä saa.

Nurkkaus on kuitenkin oikein käytännöllinen (vaikka Nestori rakastaakin hakata näppäimiä…) ja siihen sain nyt kivasti levitettyä kalenterinkin esille, sun muun tarpeellisen pikkusälän. Ovikin on vain hyvä asia tuossa edessä, suojaa vähän Nestorin liian innokkailta sormilta. Eli taas tuli vaihdettua huonekalujen paikkaa! Niin, ja sain tuohon myös mukavan paksun maton.

Mulla on kohta aika piilolinssien sovitukseen. Elämäni ensimmäiset piilarit, ja olen ihan hermona. Inhottaa sörkkiä silmäänsä ja pelkään etten saa niitä piilareita enää pois. No, kaikkeen tottuu ja kaiken oppii. Piilarit on kyllä pakko hankkia, silmälasit ei ole kovin kätevät aina esimerkiksi jumpassa. Joten kestettävä on tämäkin koitos!

Onneksi kuitenkin viikonloppu alkaa!

Mukavaa viikonloppua siis kaikille,

-Henna-

Kommentit (2)

  1. tianna sievänen

    Mä en voi muuta kuin syvään huokaista 🙂 Kauan sinua seuranneena , sulla on mieletön esteettikon silmä, luot ja loihdit kaikkea niin kaunista katseltavaa. Sun postauksia kun lukee ja kuvia katsoo, on tunne kuin satukirjassa. Kaikki murheet ja maailman rumuudet unohtuu! Hyvä sinä ja onneksi olet olemassa täällä bloggarreiden maailmassa 🙂 Ja varmaan perheesikin on sinusta enemmän kuin onnellinen 🙂

    • hennaasemalta

      Oho, vau! Kiitos, olipa ihanasti sanottu! Kiitos <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *