Blogit
Koti asemalla

Pieni sivuprojekti

Mies on viikonlopun reissussa, ja mä ajattelin sillä aikaa aloittaa pienen sivuprojektin.
Nimittäin meidän pääoven pikkueteisen. Eteisen kattomaali on aivan rapistunut, se pitää rapsuttaa ja maalata uudelleen.
Vanhat paneelit saa jäädä, ja muovimattokin vielä toistaiseksi, joten katon maalauksen lisäksi tapetoin vain paneelin yläpuolen.

Halusin sinistäkin hyasinttia jonnekin, joten sitä tulee nyt siihen pikkueteiseen.

Eilen illalla aloitimme myös hetken mielijohteesta makuuhuoneen remontin. Tyhjensimme huonetta ja aloitimme muovimaton repimisen. Alla ei ollutkaan niin hyvä lankkulattia kuin muualla, vaan kapeata maalaamatonta lautaa, paljon valkoista tasoitetta ja muovimatto on todella tiukassa.
Lattia vaikuttaa silti ihan hyvältä puulta, joten eiköhän siitäkin ihan nätti saada hiomalla. Toivottavasti emme joudu ainakaan vaihtamaan koko lattiaa… Lisäksi huoneessa on ollut puuhella, joten sen kohdalla ei ole lautaa. Vielä emme nähneet mitä sielä on, koputtelemalla huomasimme että materiaali ei ole puuta ainakaan. Liekö sitten kiveä tai jotain muuta….Vähän jännittää miltä lattia tulee näyttämään…

Eli täällä on taas täysi tohina päällä, eipä se tauko kauaa kestänyt.:)

-Henna-

Kommentit (6)

  1. aNNa

    Moi! Olit osallistunu Saltunraitin arvontaan ja sitä kautta löysin tieni tänne 🙂 Ja tämähän olikin tuttu blogi, oon ollu lukijasi joskus aiemmin ja syystä tai toisesta seuraaminen silloin lopahti.

    Selailin postauksiasi ja ihailin muutoksia joita ootte saanu aikaan, ihanan värikästä!! Palajan ehdottomasti takaisin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *