Blogit
Koti asemalla

Pieni kesäprojekti

Meidän ”pikkuinen” kesäprojekti alkoi nyt sitten tänään. Suurella innolla aloitettiin ulkoseinän rapsuttelu talon eteläpäädystä. Ensin todettiin että ”tämähän lähtee irti ihan kivasti”, sitten ”vitsi kun on tiukassa”, sitten ”hemmetti kun tulee kädet kipeäksi”, sitten ”mut hei me päästiin alkuun ja ollaan jo aika hyvin tehty”, sitten käveltiin muutama askel taaksepäin ja katsottiin kokonaiskuvaa: ”Joo….”

Työtä siis riittää. Varsinkin miehellä. Mä tein tosta pienestä pläntistä ehkä yhden kymmenesosan jos sitäkään. Tuntui ettei se maali liiku mihinkään kun mulla, pienellä naisella joka ei kuntoile ollenkaan, ole mitään käsivoimia. Tosin tossa onkin sitten hyvä kesätreeni niin käsille kuin vatsalihaksille!

Hirvee homma mutta toisaalta tota on ihan kiva tehdä auringonpaisteessa ja toi on työ jota on helppo jatkaa aina kun on pienikin hetki aikaa. Lähinnä hirvittää noi korkeat paikat sitten, laskettiin että korkein kohta on radan puolella noin 9-10 metriä. Ne on todellakin kaikki miehen hommaa, mä en kiipeä mihinkään, hui!

Täydellinen talkoohomma olisi, 10 miestä ja telineet niin tuo olisi päivässä tehty tuo pääty. Katsotaan millainen porukka saadaan ekoihin talkoisiin kuun lopussa…:)

-Henna-

Ps. Narsissit alkaa kohta olemaan ohi, mitähän sitä tänä vuonna ostaisi tilalle…?

Kommentit (12)

 1. Hanna

  Heippa!

  Täällä sama homma edessä.. jospa aloittais ikkunoista niin sais vähän "esimakua"..
  Meillä on joku tonttu ehkä 60-70-luvulla maalannut punamullan päälle lateksin.. joten hirveä hinkutus on edessä siis :/ Mikä maali teillä kyseessä?

  Hanna Pikkaralasta

 2. Anonyymi

  Oletteko harkinneet koneella poistaa maalia, hiomakoneella laudan päältä ja rapsuttaa vain ne lautojen välit?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *