Blogit
Koti asemalla

Perjantai-iltana

Meillä oli tänään siivouspäivä. Miki teki omassa huoneessaan viikkosiivouksen, minä imuroin ja siivoilin muun kodin. Ainakin pahimmat. Tuli samalla vähän kuvattuakin. Sinänsä tylsää räpsiä samoja kuvia aina, meillä kun ei kuitenkaan ihmeemmin mikään muutu. Olisi tosin pikkuhiljaa aika vaihtaa kevättyynyt sun muut, pääsiäinenkin olisi tulossa. Meillä tosin pääsiäisjutut taitaa jäädä taas pääsiäisruohoon ja suklaamuniin. Ehkä pari tipua kaivan jostain.
Facebookissa oli tänään pieni pupukeskustelu, ja mietin siinä että Miki on toivonut jo jonkin aikaa pupua. Kuinka hauskaa olisi antaa sellainen pääsiäislahjaksi! Pääsiäispupu! Pupuissa on vain se hankaluus että ne tarvitsee oikeasti aika paljon tilaa, ja kissat pitäisi pitää siitä erossa. Onko teillä pupuja? Kaipaako ne todella ison tilan, ja osaavatko nätisti vapaana juosta huoneessa? Mulla oli lapsena pupu, pidin sitä huoneessa vapaana aina välillä, mutta se kyllä nakersi aina sähköjohtoja… Meidän kanahaave taitaa sittenkin siirtyä vielä, pitäisi rakentaa koppi, eikä ole aikaa… Tosin pupullakin olisi kiva kesällä olla joku pihakoppi!

Meillä koira alkaa rauhoittua kaikinpuolin, yksinolot sujuu jo suht hyvin, se ei ole hajottanut mitään pitkään aikaan, ”koputan puuta”, mutta on levoton edelleen kun tullaan kotiin. Hihnakävelyt sujuu Unton kanssa vaihtelevalla menestyksellä, mutta parantamisen varaa on. Muuten se on todella kiltti ja kohtelias, tottelee ja osaa hyvin perusjuttuja. Kurakeleillä on ollut kiva kun se on oppinut käskystä menemään omalle paikalleen eteiseen pyyhkeen päälle kuivattelemaan. Sielä se pysyy, kunnes saa luvan. Eli kuivuttuaan. Pitäisi pitkästä aikaa opettaa sille jotain uusia juttuja.

Mun tekisi niin mieli karsia täällä kotona tuota tavaramäärää, joku keväinen siivousfiilis taas. Kaikki näyttää niin likaiselta ja tunkkaiselta, lyhdyt kerää tomua. Täytyisi raivata kaappitila lyhdyille, ei niitä tule kuitenkaan poltettua enää ennen syksyä.

Isäntä tuolla kolisee vielä mun huoneessa, hi-taas-ti on edennyt meillä remppahommat viime aikoina, mutta etenee kuitenkin. Pohjatöitä, levyjä lattialta irti, tapettien repimistä ja katon rapsuttelua.
Lapsilla on huomenna pelipäivä, jos me saataisiin sillä aikaa isosti remppahommat eteenpäin.

Kivaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (20)

 1. Kaktu

  Uskomatonta, oon asunut Korson lähiympäristössä jo 6 vuotta, enkä ole tiennyt että asemarakennuksessakin nykyään asuu ihmisiä. Olen varmaan ajellut siitä laput silmillä ohi tai jotain… 😀 Mutta täytyy sanoa, että ihanan näköiseksi olette paikan remontoineet ja tuo sisustustyyli on mitä suloisin! Sopii älyttömän hyvin tuollaiseen vanhaan rakennukseen. Itse aina vain kuolailen näitä vanhoja taloja, kun oma avomies ei varmasti ikimaailmassa mihinkään remonttihommaan lähtisi, enkä itsekään osaa. Mutta vanhat talot ovat niin kauniita<3

 2. Anonyymi

  Mikä tuo teidän ovi- ja ikkunalista maalinne on? Aivan ihana sävy! Juuri tuon sävyisellä maalilla ajattelimme talomme maalata ulkoa, joten jos muistat vielä sävyn nimen ja valmistajan niin olisin todella kiitollinen!

  -Eeva

  Ja paljon onnea vauvasta <3

  • hennaasemalta

   Mä en valitettavasti pysty auttaa, ovet ja ikkunat oli tuon väriset kun tänne muutettiin..:/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *