Blogit
Koti asemalla

Peili ja Mikin huoneen tilanne

 Vielä muutama kuva makuuhuoneen meikkipöydästä ja sitten muihin juttuihin.
Nyt sielä on peilikin, ja olen tosi tyytyväinen! Peili oli just sitä mitä pitikin. Ranskalainen kaminapeili jota saa mm. Cafe Latte Spiristä Espoon Leppävaarasta. Kyseisen puodin pihalla oli lauantaina kesäpäivät, muutama koju jossa myytiin kauniita käsitöitä, kahvia, vihanneksia jne. Tunnelma oli mukava vaikka vähän vettä ripottelikin.

 Mulla oli viikonloppuna siskon nahkatakki lainassa, oltiin vähän ystävien kanssa Helsingissä iltaa viettämässä. Mä jopa kysyin siskolta että mahtuuko se takki mulle. Pöljä minä en vieläkään tajua että pikkusisko ei ole enää pieni, vaan 17-vuotias nuori neito joka on hoikka mutta mua päätä pidempi. No, mulle se on aina pikkusisko! Mut hei, mä voin sentäs iloisesti käyttää vielä 12-vuotta nuoremman siskoni vaatteita ja se on aika ihanaa!

 Mummiltani sain myös kassillisen vanhoja matkatuliaisia, joista monet olen nähnyt heillä kotonaan vuosia, mutta jotka mä nyt sain. Pari tuollaista koristelautasta, vanha pannu jne. Saa nähdä mihin kaikki nuo vielä päätyy, täytyy vähän pohtia paikkoja.

Mikin huoneessa on vihdoin se hitain ja vähiten inspiroiva työ tehty, eli vanhan kattomaalin rapsutus. Tästä eteenpäin työ alkaa varmasti edetä reippaampaan tahtiin, jos aikaa vaan jostain löytyy. Nyt pari kerrosta maalia kattoon, sitten seinien tasoitus ja vikat vanhat tapetinriekaleet pois. Lattian hiominen ja maalaus. Tapetointi, uusi vesiallas jne. Ihan hirveesti hommaa mutta jatkohommat on paljon kivempia kuin tuo katon rapsuttelu. Veikkaan että kuukauden päästä täällä on jo tosi paljon erinäköistä! Jee!:)

-Henna-

Kommentit (8)

 1. LillaMy

  Tartteeko tuota lattiaa edes maalata? Eikö ois mahtavan rustiikkinen noin?! 🙂 Vai irtoileeko maalinpalasia sitten koko ajan? Jotenki tosi kaunis toi huone noin keskeneräisenäkin. Tommonen industrial-tyylinen 🙂 Voimia remppaan!

  • hennaasemalta

   Tarvii ehdottomasti. Siinä on maalia jossain kohti paljon, jossain vähän, mattoliimaa, tasoitetta, koloja, puusäleitä irtoaa… Eli kyllä tarvii rapsuttaa pois vanha maali, tasoittaa ja hioa ja maalata uudelleen. Kuvassa ehkä näyttää ihan ok mutta luonnossa kaikkea muuta kuin miellyttävä.
   Kiitos, voimia tarvitaan!

  • Koti1898

   Lattia näyttää ja kuulostaa tutulta. Samoissa hommissa ollaan.

  • LillaMy

   Okei 🙂 Tuskin olisi kiva joka ilta nyppiä tikkuja lasten jalkapohjista 🙂 Innolla odotan huoneen valmistumista, kuten varmaan tekin 😉

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Tosi ihanat nuo mummiltasi saadut tavarat!

  • hennaasemalta

   Niin on!:)

 3. KOIVURINTEEN ROUVA

  On hommaa, mutta kiva että etenee!! Muutenkin ihania tunnelmia.

 4. SH – HOUSEkoti

  Pikkusiskot ovat aina pikkusiskoja :). Ihana on tää teän miljöö. Hiomalla tulee vielä komee lattia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *