Blogit
Koti asemalla

Pari kuvaa lisää ja kuulumisia

Koska huomenna ilmestyy jo uusi Gloriankoti ja mä vaan niin tykkään näistä Piian kuvista, niin laitoin vielä pari kuvaa tänne teille. Mietin tuossa bloggausaiheita mutta en raaskinut vielä siirtää edellisiä hienoja kuvia pois tieltä, niin laitoin nyt nämä vielä.
Tuosta ekasta kuvasta tuli mieleen että miten ihania viherkasvit ovat sisustuksessa. Itse olen vaan niin surkea kasvattaja, että ainoastaan tuo ns. ”kaappikukka” tuntuu mulla kestävän… Sekin pitäisi kyllä siirtää isompaan ruukkuun. (Muistutus itselleni)

Mun mielestä tämä viimeinen kuva on kanssa jotenkin tosi hieno, kuvastaa niin tätä Korson asemalla vallitsevaa tilannetta. Isännän kulahtaneet hanskat, kasat isännän leikkaamaa lasia ja parit pihdit. Tämä huone on tuleva Mikin huone mutta sitä valtaa nyt iiiisooo lasinleikkauspöytä, jonka purkaminen tulee olemaan varmaan isännälle kova paikka, on se niin hänen ylpeytensä!

Me oltiin miehen kanssa eilen molemmat vatsataudissa, se siis tapahtui mitä eniten pelkäsin. Päivä oli yhtä tunti kerrallaan selviämistä, lasten ruokailut, vaipanvaihdot ym oli yhtä tuskaa. Onneksi itse olin ”vain” sen verran pahoinvoiva että en joutunut huutelemaan pönttöön, pystyin vähän liikkumaankin, toisin kuin mies joka oli kovassa kuumeessa ja tosiaankin tuli pöntön kanssa tutuksi…
Siitä selvittiin, ja tänään heikosta olosta huolimatta olen siivonnut ja haaveillut taas remontista. Kävin fiilistelemässä toisella puolella, lastenhuone on niiiiin ilkeän lähellä valmista. Sanon ilkeän siksi, että suorastaan inhottaa kun ei ole ehtinyt sitä viimeistellä, tekisi mieli jo raahata huonekalut sisään! Ehkä pian, sitten niitä kuviakin sieltä lupaan.:)

-Henna-

Kommentit (7)

 1. hennaasemalta

  Laura: 🙂
  Varpasen asema: Kiitos!:)

  Kaisa: Kiva kuulla, kiitos!:)

  Mari: Niinpä, kyllä ne osaa. Tuli kyllä fiilis että voi kun osais itekin! Mä en todellakaan osaa ottaa tollaisia koko huoneen-kuvia. Kiitos samoin.:)

  Elina: Kiitos paljon, olipa kivasti sanottu!:)

 2. Anonyymi

  Koskas te perustatte Vanhojen asemien ystävät ry:n tai Asemamesterit ry:n
  Yhdistyksen hallinnon virkoja tietysti: Asemapälikkö-PJ, sähköttäjä-tiedottaja, junanlähettäjä-kerhomestari jne.
  Timo

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *