Blogit
Koti asemalla

Paketteja

Meillä paketoidaan tänä jouluna kahdentyylisiä paketteja. Punavalkoisia sekä ruskeita. Kaikki paperit Ikeasta, paitsi pilkulliset Tiimarista.

Mun mielestä on kiva aina suunnitella joku tyyli millä paketoin lahjat tänä vuonna. Esim. viime vuonna oli noita pilkullisia pääosin ja rusetissa sidottuna pieni hopeinen kulkunen. En tykkää yhtään markettien kirjavista papereista vaan haen yleensä jotain vähän erilaista tai hillitympää.
Yleensä olen myös joulukortit tehnyt itse, tänä vuonna ei riittänyt energia eikä into moiseen, joten valmiit kaupan kortit lähtee matkaan.

Me käytiin tänään ostamassa mun kauan haaveena olleen perinteisen potkukelkan. Poika valitsi sinisen vaikka äiti olisi halunnut perinteisen punaisen, mutta ei sillä niin väliä. Lisäksi ostimme makkarin lattiaan maalin. Päädyin Uulan puulattiamaaliin sävyyn ruusu. Meillä on kyseistä maalia keittiössä ja lastenhuoneessa sävyllä kaakao ja olkkarissa roosaa Betoluxia. Uulan maalihan on aika himmeä ja Betolux kiiltävä. Aluksi olin pettynyt Uulan himmeyteen ja halusin tuota kiiltoa. Nyt ajatus mennytkin toisin päin. Kiiltävä on kauhean liukas ja meillä ruman epätasainen kun emme tahallaan hioneet lattiaa liikaa. Tosin olkkarissa kiiltävä on ihan ok, koska olkkarihan on vähän sellainen ”juhlava oleskelutila”.
Otin jo vähän stressiä siitä, että millä värillä tästä nyt jatketaan. Lopulta päätin palata taas siihen himmeään Uulaan mutta pitää suunnitellun roosan sävyn. Uskon että siitä tulee oikein kaunis makkariin sopiva sävy. Lisäksi Uulan maalia on niin mukava käyttää, ja se on riittoisaa. Sekä toki perinteisempänä maalina meidän taloon aina parempi.

-Henna-

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Noista potkukelkkojahan on tänä vuonna makeita värejä: lime, turkoosi ja pinkki =)

  2. Jii

    Hienoja paketteja, toiset raikkaita ja toiset maanläheisiä. Minäkin aina pyrin yhtenäisiin paketteihin jouluna, mutten koskaan onnistu yhtä hienosti kuin sinä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *