Pääsiäisneule

Ai että, aurinko. <3 Istun just keittiössä, juon mun aamun vihersmoothieta ja aurinko paistaa kasvoille. En meinaa nähdä tätä läppärin ruutua auringolta, mutta en silti malta vaihtaa paikkaa. Kohta lähdetään ulos nauttimaan.

Mutta ensin pieni tervehdys. Kun otin makkarin kuvia viikko-pari sitten, oli tuo villapaita vielä rullalla sängyssä, odottelemassa päättelyä. Kun villapaita valmistui, julkaisin sen puotini somekanavissa, ja siitä tuli aika hitti. Joten ajattelin jakaa kuvat vielä täälläkin.

Neuleen olen tehnyt Drops Designin Karisma-villalangalla, ja ohje siihen löytyy täältä. Myyn itse näitä lankoja myös, tosin tämä on vähän nyt huono mainos, koska puodilta on tuo harmaa lanka loppu, heh! Mutta aivan sama, inspiraationa nyt kuvan jaoin.

Rakastan villapaita-rivistöäni rekillä, meikkipöydän vieressä. Tuo rivistö on tuosta vielä kasvanut kuvan oton jälkeen. Neuleitahan ei kai saisi henkarissa roikottaa, jotta ne ei veny. En silti malta olla pitämättä niitä siinä, onhan ne niin kivan näköisiä.

Pääsiäinen

Se olisi sitten pääsiäisviikko. Meillä on vähän tylsä pääsiäinen nyt, en jaksa oikein panostaa. En löytänyt mistään uusimpia pääsiäiskoristeita, joku vanha, mutta aika söpö, kana sentään löytyi keittiön pöydälle. Tänään pitäisi jotain pääsiäiskukkia myös ostaa. Lapsille ostettiin iso kassillinen munia ja suklaata. Virpomaan ei päässyt, mutta perinteisesti pupu piilottaa ylläreitä, joita saavat sitten pääsiäisenä etsiä. Meidän kahvilan Saaralta tilasin pääsiäisherkkuja. Varmaan munia maalataan jne.

Ensi viikolla on myös meidän esikoisen 12-vuotissynttärit. Keväiset juhlat on nyt peruttu, mutta kakun tilasin myös Saaralta, ja sushia tilaan jostain, se on esikoisen lempparia. Joten juhlitaan sitten keskenämme. Pojalle varmaan tärkeintä on se, että saa lahjaksi hartaasti toivomansa uuden skeittilaudan.

Nyt sinne ulos, nautitaan!

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Niin kaunis villapaita, ihanat värit! Ja kaunista on teillä kotonakin 🙂
  Hyvää pääsiäisenjatkoa!

  1. hennaasemalta
   13.4.2020, 18:50

   Kiitos, samoin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *